Kézilabda

2022.11.25. 19:10

A Pénzügyőrt fogadja vasárnap a KNKSE

Az egy szerzett ponttal sereghajtó Kecskeméti NKSE a nyolc ponttal a 10. Pénzügyőrt fogadja vasárnap délután a női kézilabda NB I./B-ben.

Vincze Miklós

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az elmúlt hétvégén sem ért véget a Kecskemét vesszőfutása a női kézilabda NB I./B-ben, miután Mátrai Péter tanítványai a jó erőkből álló Komárommal szemben 13 góllal, 33–20 arányban maradtak alul. Egyetlen könnyű mérkőzése sem lesz a hírös városiaknak a másodosztályban, de arra a csapat és a szakmai stáb a garancia, hogy a nehéz helyzetük ellenére mindent megtesznek a pontszerzés érdekében. Erről az elszántságukról tanúságot tenni ezúttal szokatlan időpontban lesz lehetőségük, mégpedig vasárnap délelőtt a Pénzügyőr ellen, hazai pályán.

Remek szériát fut a Pénzügyőr a bajnokságban; az elmúlt hétvégén ugyan botlottak a bivalyerős Vasas ellen, előtte azonban zsinórban négy mérkőzést nyertek a Gárdony-Pázmánd (24–29), a PEAC (27–28), a DVSC U19 (25–20) és az FTC U19 (26–34) ellen, ráadásul zömmel idegenben diadalmaskodtak, így garantált, hogy Kecskemétre is a két pont megszerzése reményében érkeznek.

A Kecskeméti NKSE az idén csupán annak örülhetett, hogy egy pontot sikerült elhoznia a listavezető Eger otthonából, azóta azonban az Algyővel és az említett Komárommal szemben is alulmaradt, és a következő bajnoki találkozón is vendéggyőzelmet ígér a papírforma, ráadásul több felnőtt játékos távozott a klubtól az elmúlt hetekben. Mátrai Péter vezetőedző azonban igyekszik a lehető legjobban felkészíteni csapatát a vasárnapi megmérettetésre.

– Nagyon jó csapatot fogadunk, impozáns játékerővel rendelkezik a Pénzügyőr, különösen veszélyes lövőkkel – mutatta be az ellenfelet Mátrai Péter, a KNKSE vezetőedzője. – Ha stabil marad a védekezésünk, és támadásban kevés technikai hibával illetve minőségi lövésekkel operálunk, akkor van sanszunk egy szoros mérkőzésre. Az a célunk, hogy a kilátogató szurkolók a meccs után jó szájízzel fogyasszák el a vasárnapi ebédet.

A mérkőzés vasárnap délelőtt 11 órakor kezdődik a Messzi István Sportcsarnokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában