Futsal

2022.11.20. 13:00

A Nyíregyházát fogadja a ScoreGoal Kecskemét

Hétfőn este újabb bajnokit vív a ScoreGoal Kecskemét Futsal a férfi futsal NB I.-es bajnokság 11. fordulójában, Marko Gavrilovic csapata, amely jelen pillanatban az 5. helyen áll, a 8. Nyíregyházát fogadja hétfőn este, 19 órától.

Vincze Miklós

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Erőltetett menet vár a kecskeméti futsalosokra az ünnepekig, az idei évben ugyanis még hét bajnoki összecsapást fognak megvívni. A nagy sorozat első állomása a Nyíregyháza elleni hétfő esti találkozó.  

A legutóbbi fordulóban mindkét gárda vereséget szenvedett. Míg a hírös városi kék oroszlánok a listavezető MVFC Berettyóújfalu ellen maradtak alul 5–3-ra idegenben, addig a Nyíregyháza saját közönsége előtt kapott ki 6–4-re a Rubeola FC Csömörtől. A ScoreGoal Kecskemét Futsal a botlás ellenére továbbra is az élmezőny tagja, és jelenleg az 5. helyet foglalja el, mindössze két ponttal lemaradva a dobogóról. A szezon egyik újonc csapatának számító nyírségiek a tabellán 8. helyet foglalják el.  

–Minden egyes nap edzünk, és maximális koncentrációval készülünk a következő megmérettetésre – jelentette ki Marko Gavrilovic, a kecskemétiek sportigazgatója. – Kielemeztük azokat a hibákat, amelyek a legutóbb a vesztünket okozták. Még hét mérkőzés vár ránk 2022-ben, a Nyíregyháza elleni lesz az első a sorban. Mi vagyunk az összecsapás favoritjai, ám minden egyes meccs új kihívás, és meg kell mutatnunk a karakterünket. A nyírségiek kompakt csapatot alkotnak, veszélyesek a kontratámadásaik. Ezekre nagyon oda kell majd figyelnünk. Legutóbb otthon kikaptak a Csömörrel szemben, így biztos mindent megtesznek majd ellenünk, hogy az elhullajtott pontokat visszaszerezzék. A mi feladatunk, hogy már a meccs elejétől domináljunk, és ne adjunk nekik esélyt arra, hogy vérszemet kapjanak. Készen állunk, és természetesen győzelemmel szeretnénk megörvendeztetni szurkolóinkat.

A mérkőzés tehát hétfőn este 19 órakor kezdődik a Messzi István Sportcsarnokban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában