Futsal

2022.11.29. 10:30

A lajosmizsei NNC Frogs legyőzte a listavezetőt

Az éllovas St.Mihály csapatát fogadta az NNC Frogs Lajosmizsei FC a férfi Futsal NB III. Csongrád megyei ligájában. A végig küzdelmes mérkőzést a hazaiak nyerték.

Vincze Miklós

Illusztráció

Fotó: shutterstock.com

Rögtön a mérkőzés elején vezetést szereztek a vendégek, Márki Bence két percre rá egyenlített. A 10. percben Csobán újra a vendégeknek szerezte meg a vezetést, Márkinak ezúttal is két perc elég volt, hogy kiegyenlítse az állást. Ezt követően azonban két vendég-találat következett. A szépítésről Szabó Szabolcs, az egyenlítésről pedig Somogyi Szilveszter gondoskodott a félidő utolsó pillanataiban, így 4–4-es állásnál vonultak pihenőre a csapatok.

A mérkőzésen, amely a futsal mint sportág hírverésének is bőven elment volna, a második játékrészben vezettek először a hazaiak, Kovács József találatával. Klippel egyenlített öt perccel a mérkőzés vége előtt, 5–5-ös állás után azonban a hazai Kovács József a 38. percben kétszer is betalált Garamvölgyi kapujába, és az, hogy erre már csak egy vendégválasz érkezett, azt jelentette, hogy az NNC Frogs Lajosmizsének 7–6 arányban sikerült legyőznie a listavezetőt.

NNC Frogs Lajosmizsei FC–St. Mihály FC 7–6 (4–4)

Lajosmizse, vezette: Kádár Németh Zoltán, Burzon Márk

NNC Frogs: Peltzer – Kovács J., Márki, Dobosi, Szabó Sz. Csere: Barna, Somogyi, Surányi, Sajó L., Sajó A., Hegyesi.

St. Mihály FC: Garamvölgyi – Csobán R., Kopasz, Elek, Klippel. Csere: Csobán K. – Farkas, Olajos, Fábián-Sleh, Vér.

Gól: Márki 4., 12., Szabó Sz. 17., Somogyi 20., Kovács J. 33., 38., 38., illetve Kopasz 2., 12., Csobán K.10., Klippel 14., 35., Olajos 39.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában