Röplabda

2022.11.20. 09:24

A Debrecent fogadja vasárnap a HÉP-Röpke SE

Vasárnap újra hazai pályán játszik a kecskeméti HÉP-Röpke SE, a 6. helyen álló hírös városiak a DEAC-ot fogadják a Női NB II. Keleti csoportjában, az alapszakasz kilencedik körében.

Vincze Miklós

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A HÉP-Röpke SE, amelynek az idei bajnokság alapszakaszában a célja az, hogy a záráskor a felső házba jusson, igazi ki-ki rangadót vív vasárnap este 18 órai kezdettel, ugyanis a Debreceni EAC csapatát fogadják. A két csapatot a tabellán két pont választja el egymástól, a hajdúságiak javára.  

A DEAC-cal találkoztak már tavaly a kecskeméti hölgyek, akkor győzedelmeskedtek. Az idei évre a DEAC átformálódott, jelenleg a tabella 4. helyén áll, ami az idei versenykiírás szerint a felsőházba jutást jelenti. Izgalmas és komoly téttel bíró mérkőzés várható tehát.

– Jó periódusban vagyunk, a heti edzésmunka kiemelkedő volt, egy eredményes edzőmeccsel megtűzdelve – nyilatkozta Erki Milán, a hírös városiak vezetőedzője. – Látjuk, hogy miben kell fejlődnünk mind egyénileg, mind csapat szinten annak érdekében, hogy elérhessük a kitűzött céljainkat. Ismét egy sorsdöntő mérkőzés következik, hiszen a középmezőny egyik csapatával mérkőzünk meg. Bízom benne, hogy azok az apró dolgok, amikben nehezen működtünk a szezon eddigi felében, végre összeállnak, és győzni tudunk.

A mérkőzés este 18 órakor kezdődik, a Kocsis Pál Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Szakképző Iskola tornacsarnokában vívják meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában