Kosárlabda

2022.11.18. 07:00

A címvédőt fogadja péntek este a Kecskemét

Péntek este az NB I. A-csoport egyik bajnokaspiránsa ellen folytatódnak a küzdelmek a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét számára, és a Falco Szombathely ellen sem lehet más a cél, mint a győzelem kiharcolása.

Nyitray András

Archív-felvétel

Fotó: Bús Csaba

Háromhetes szünet után újabb komoly ellenféllel néznek szembe Forray Gábor tanítványai. A listavezető, címvédő Falco KC Szombathely lesz a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vendége pénteken.  A Falco a bajnokságban eddig csak egyszer maradt alul, további öt győzelmükkel vezetik a pontvadászatot, míg a Kecskemét az 5. pozíciót foglalja el.

– A Falco borzasztóan magas, fizikális kerettel rendelkezik – mutatott rá Forray Gábor vezetőedző. – A jól megszervezett védekezésükből tudnak rendezetlen védelem ellen eredményesen kosárlabdázni. Azt gondolom, hogyha felállt védelem elleni játékra tudjuk őket kényszeríteni, akkor van esélyünk a bravúrra. A támadásainkat pontosan kell befejeznünk, hogy legyen időnk visszarendeződni. Bizonyos szituációkban magas szerkezetben játszik a Szombathely, illetve variálják a védekezésüket mérkőzésen belül is. Ezekre különösen figyelnünk kell. Teljes kerettel készülünk a csatára, mindenki bevethető lesz. Természetesen megvan a tervünk ellenük, és képesnek érzem a csapatomat arra, hogy meglepetést okozzon. Mindent megteszünk, hogy szurkolóinkat hazai pályán győzelemmel örvendeztessük meg – zárta sorait a Kecskemét vezetőedzője.

A mérkőzés pénteken 18 órakor kezdődik a Messzi István Sportcsarnokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában