Futsal

2022.10.21. 20:53

Szenzációs győzelmet aratott a ScoreGoal Veszprémben

A hét forduló után a hetedik helyen álló ScoreGoal Kecskemét Futsal a veretlenül éllovas Veszprém Futsal vendége volt a futsal NB I: 8. fordulójában. A mérkőzésen igazolták a hírös városiak, hogy sportigazgatójuk, Marko Gavrilovic nem alaptalanul hangoztatta a találkozó előtt, hogy meglepetést okozni utaznak a királynék városába, a mérkőzést ugyanis a hírös városiak nyerték, 6–3 arányban.

Vincze Miklós

A ScoreGoal Kecskemét Futsal egy korábbi mérkőzésen.

Fotó: Réti Attila

Annál jobban kezdeni nemigen lehet, ahogy a ScoreGoal Kecskemét Futsal tette Veszprémben, hiszen Mánya már az első percben megszerezte a vendégeknek a vezetést. A 6. és a 11. percben Pál Patrik növelte háromra az előnyt. 0–3-nál alighanem megfordult a kecskeméti fejekben, hogy volt már egy olyan kupaelődöntő, amit pontosan ekkora előnyről tudtak megfordítani a bakonyi legények, de mire ezt végiggondolta volna bárki, a Veszprém a 15. percben már vissza is jött a meccsbe Gerencsér és Fridrich találatával, 3–2-es vendégvezetéssel fordultak a csapatok.

Arról, hogy a 26. perctől már senkinek ne lehessen déjà vu érzése, Ristic gondoskodott, amikor megszerezte a negyedik kecskeméti gólt. A hazaiak ezt követően mit volt mit tenni, kockáztattak, ám a létszámfölényes játékot nem ők tudták gólra váltani, hanem Marko Gavrilovic tanítványai. Miután Bencsik a 37. és a 38. percben is betalálva 6–2-re növelte a kecskemétiek előnyét, Kártik 38. percben szerzett gólja már csak szépségtapaszt, vagy már azt sem jelentett a hazaiak számára. Marko Gavrilovic csapata besöpörte a három pontot, és mindössze két pontra csökkentette a hátrányát a forduló előtt listavezető Veszprémmel szemben.

Veszprém Futsal–ScoreGoal Kecskemét Futsal 3–6 (2–3)

Veszprém, vezette: Vass István,Hartung Vilmos.

Veszprém: Spandler – Fridrich, Kártik, Everton, Gavrilovic. Csere: Soós – Koncsol, Molnár, Dorogi, Bognár, Ábrahám, Bencsik Á., Gerencsér, Kiss M. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

Kecskemét: Rigó – Bencsik R., Mánya, Hadnagy, Pál. Csere: Nyerges – Biró, Kajtár, Ristic, Öreglaki, Milkovac, Haász, Sánta. Sportigazgató: Marko Gavrilovic.

Gól: Gerencsér 15., Fridrich 15., Kártik 38., illetve Mánya 1., Pál 6., 11., Ristic 26., Bencsik R. 37., 38.

Sárga lap: Gerencsér 27., illetve Biró 14., Milovac 31., Sánta 35., Rigó 35.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában