Labdarúgás

2022.10.15. 15:20

Szekszárdon szeretnék megőrizni jó formájukat a lila-fehérek

A Kecskeméti TE tartalékcsapata is pályára lép vasárnap 13 órakor, az NB III. közép csoportjában már a 13. fordulót rendezik meg hétvégén. A „kis” KTE Szekszárdon száll harcba a pontokért.

Nyitray András

Vasárnap lépnek pályára a kecskeméti focisták.

Fotó: Reti Attila

A kecskeméti fiatalok kifejezetten jó hangulatban készülhetnek a találkozóra, hiszen a legutóbbi fordulóban meggyőző játékkal tartották otthon mindhárom pontot a Dabas ellen, Győri Benjámin duplájával és Szamosi Csanád góljával 3–0 lett a végeredmény. A KTE II. a sikernek köszönhetően a 14. helyről várhatja a Tolna megyei kirándulást. Hasonló erejű csapatok találkoznak majd, hiszen a vendéglátó 2–0-ra nyert a Majos vendégeként, ezzel két ponttal többet begyűjtve a 11. helyen tanyázik. 

A bajnoksághoz kapcsolódó hír, hogy a Balassagyarmat után a Makó kizárása is hivatalossá vált, az anyagi gondok miatt visszalépő klubok eredményeit törölték, így 18 csapatosra szűkült a mezőny. Ez alaposan megnövelte a KTE II. esélyeit is a kiesés elleni harcban, hiszen a háromból kettő kieső kiléte biztossá vált, a Monor és a Bánk pedig nagyon leszakadtak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában