Kézilabda

2022.10.06. 16:00

Kiesett a kupából a KTE-Piroska Szörp

Szerdán este Miskolcon, a Diósgyőri VTK vendégeként lépett pályára a Kecskeméti TE-Piroska Szörp a Magyar Kupa 2. fordulójában.

Nyitray András

Archív-felvétel

Fotó: Bús Csaba

 Tóth Norbert együttese a félidőben már három gólos hátrányban volt alacsonyabb osztályban szereplő riválisa otthonában (19–16), és ez a különbség csak nőtt a lefújás pillanatáig, így a DVTK 41–34-es sikerrel lépett a következő körbe, kiejtve a kecskemétieket sorozatból. 

– Sajnos a meccset nem úgy kezdtük, ahogyan kellett volna egy nálunk alacsonyabb osztályban szereplő ellenféllel szemben. Nem volt meg a játékunkban a kellő agresszivitás. Alapvető hibákat követtünk el, de a legfájóbb, hogy a DVTK-n éreztem azt, hogy jobban akarja a győzelmet, mint mi. Muszáj ezen javítanunk! Igyekszünk majd szombaton másik arcunkat mutatni, mert fontos bajnoki vár ránk a Pick Szeged U21 otthonában – értékelt csalódottan Tóth Norbert, a Kecskeméti TE-Piroska Szörp vezetőedzője a lefújás után. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában