Labdarúgás

2022.10.07. 11:02

A Bács-Kiskun megyei csapatok hétvégi mérkőzései

A hétvégén a 7. forduló mérkőzéseit rendezik meg a megyei bajnokságokban. Az első osztályban szombaton négy, vasárnap pedig három mérkőzést vívnak meg.

Vincze Miklós

A lajosmizsei Tamás Benjamin (piros) és a kécskei Szólát Kevin

Fotó: Szentirmay Tamás

Szombaton délután az elmúlt hétvégén az élre állt, tavalyi megye első osztályú bajnok Kiskunfélegyháza a tavalyi megye kettes bajnok Kunbaját fogadja. A Kunbaja hazai pályán minden pontot begyűjtött, idegenben azonban még egyetlen egységet sem sikerült szereznie. A Kiskunfélegyháza azon lesz, hogy ez így is maradjon, Velibor Loncar csapata viszont szeretné megtörni a sormintát. Szintén szombaton fogadja a Tiszakécske II. a Kiskőröst, a Harta a Bácsalmást, a Kecskeméti LC a Soltvadkertet, bőséges tehát a kínálat a kimenetelüket tekintve kiszámíthatatlan mérkőzésekből. De nem kevésbé izgalmas a három találkozóból álló vasárnapi kínálat sem, hiszen igazi csemegének ígérkezik a Jánoshalma–Lajosmizse, a Kalocsa–Baja, és az Akasztó Kecel találkozó is.

Szombaton a megyei harmadosztály Déli csoportjában hét és fél év után kerül újra sor a Bácsbokod–Bácsborsód szomszédvári derbire.

SZOMBAT, 15.00

MEGYEI I. OSZTÁLY: Tiszakécskei LC II.–Kiskőrösi LC, Kiskunfélegyháza–Kunbajai SE, Harta SE–Bácsalmási PVSE, Kecskeméti LC–Soltvadkerti TE Variens.

MEGYE II., DÉLI CSOPORT: Kiskunhalas–Borota.

MEGYE II., ÉSZAKI CSOPORT: Kerekegyháza–Lakitelek, Kunszállás–Solt, Kiskunmajsa–Kiskunfélegyháza II.

MEGYE III., DÉLI CSOPORT: Bácsbokod–Bácsborsód, Madaras–Kenderes, Bácsalmási PVSE II.–Felsőszentiván, BSE Vaskút–Gara, Borotai SE II.–Tataháza, Kisszállás–Katymár.

MEGYE III., ÉSZAKI CSOPORT: Ballószögi FK–Fülöpjakab, Bugac KSC–Ladánybenei LC, Vasutas SK–SC Hírös-Ép II., Pálmonostora–Helvéciai SE, Jászszentlászló–Tiszaug, TRD Szabadszállás–Kerekegyházi SE II.

MEGYE III. KÖZÉP: Szank OBSE–Balotaszállás, Vadkert FC STE II.–Akasztó FC II., Kaskantyú–Tabdi, Kecel FC II.–Kecel Senior, Kiskőrösi LC II.–Kunfehértó.

MEGYE III. NYUGAT: Miklósi GYFE–Dunaszentbenedek KSE, Szentmárton–Apostag, Dunavecse–Harta SE II., Tass–Bátyai SE, Uszód KSE–Szakmár, Dunapataj–Fajsz.

VASÁRNAP, 11.00

NB III., KÖZÉP CSOPORT: Kecskeméti TE II.–METON FC Dabas SE

VASÁRNAP, 15.00

MEGYEI I. OSZTÁLY: Jánoshalmi FC–Lajosmizsei VLC, Kalocsai FC–Bajai LC, Akasztó FC–Kecel FC.

MEGYE II., DÉLI CSOPORT: Nemesnádudvari KSE–Érsekcsanádi KSKE, Sükösdi SC–Főnix SE Foktő, Dusnok KSE–Kelebia KNSK.

MEGYE II., ÉSZAKI CSOPORT: Ágasegyháza–SC Hírös-Ép Egyesület, Nyárlőrinci LSC–Csólyospálos.

MEGYE III., DÉLI CSOPORT: Hercegszántói FC–Dunagyöngye SK

MEGYE III., ÉSZAKI CSOPORT: Jakabszállás KSE–Katonatelepi SE.

MEGYE III. KÖZÉP: Császártöltés–Bócsai BL SE, Tázlár–Izsáki SSE.

VASÁRNAP, 17.00

MERKANTIL BANK LIGA NB II: FC Ajka–Tiszakécskei LC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában