Labdarúgás

2022.09.24. 21:43

Vérbeli rangadón győzte le a Kaskantyú a Balotaszállást

A megyei harmadosztály közép csoportjának, ötödik fordulójában a hatodik pozícióban lévő Balotaszállás utazott a negyedik Kaskantyúhoz. A találkozó hat gólt és hatalmas küzdelmet tartogatott a kilátogató szurkolóknak.

Földes Péter

Fotó: Földes Péter

A megmérettetést egyértelműen a hazai együttes kezdte jobban, ugyanis már a 3. percben megszerezte a vezetést a Kaskantyú, Kovács Zsolt révén. A folytatásban a vendégek próbáltak kiszabadulni a szorításból, de újabb gólt ismét a hazaiak értek el, ezúttal Tratter Tibor volt eredményes a 32. percben. Az ezt követő percekben kezdtek magukhoz térni a balotaiak, majd egy Nagy Dániel-Vincze Imre összjáték után, utóbbi hozta nagy helyzetbe Petrezselyem Jánost, aki szépen elpasszolta a kifutó hálóőr mellett a labdát. Az első félidő hosszabbításában még egy vendég szabadrúgást kellett hárítania Kovács Doriánnak.

A második játékrészt szintén a kaskantyúi gárda kezdte jobban, és Tratter révén az 51. percben ismét kettőre növelte a csapatok közti különbséget. Ezt követően három percre, Vincze Imre került nagy helyzetbe, de nem tudta eltenni Kovács kapus mellett a játékszert. A 66. percben Petrezselyem húzott el a bal oldalon, majd centerézését blokkolták a védők. A találkozó gólja még hátra volt, Kovács Zsoltot buktatták a 79.percben, harminc méterre a balotai kaputól. A pontrúgást a sértett vállalta, akinek lövését zsinóron húzták a hosszú felső sarokba, 4-1. Azonban a vendégek becsületére váljon, hogy nem adták fel, és a hajrában Sutka Zsolt ugrott ki ziccerbe, majd önzetlenül Nagy Levedi István elé passzolt, aki öt méterről juttatta a labdát a kapuba, 4-2.

Kaskantyúi FSE - Balotaszállás FC 4-2 (2-1)

Kaskantyú, 200 néző, vezette: Ámann István (Biber Tamás, Ámann Réka)

Kaskantyú: Kovács D. - Tóth R., Tratter, Matolcsi, Bartha, Kovács Zs., Lasztovicza, Szabó K., Varga M., Gyöngyösi, Kovács K. Technikai vezető: Virág Tibor

Balotaszállás: Szűcs Cs. - Lőrincz, Gillich (Földes 41.), Vincze G., Teremi Z., Vincze I. (Nagy L. 83.), Nagy D., Teremi D., Vincze V. (Sutka 53.), Petrezselyem (Szarvas 73.), Vásárhelyi.

Gól: Kovács Zs. a 32. és a 79., Tratter a 3., és az 51. Illetve Petrezselyem a 45., Nagy L. a 87. percben

Sárga lap: Teremi Z. 70., és Nagy D. a 79. Percben

Virág Tibor, a Kaskantyú technikai vezetője: Nagy rangadóra készültünk, ugyanis amióta a Balotaszállás ebben a bajnokságban van, azóta mindig kemény találkozókat játszunk. A mai napon jobban futballoztunk, mint a vendégcsapat. Nagyon örülök annak, hogy két új játékosunk Tratter Tibor és Kovács Zsolt góllal mutatkoztak be. Remekül kezdtük a mérkőzést, az első percekben már nálunk volt az előny, erre is készültünk, hogy ez legyen meg. Nagyon elégedett vagyok a csapatommal, hogy a harmadik helyen vagyunk a tabellán. A héten kupamérkőzést játszunk Soltvadkert ellen, ahol szintén szeretnénk megmutatni magunkat.

Mezei Csaba, a Balotaszállás edzője: Gratulálok a Kaskantyúnak, ugyanis a mai napon megérdemelten győztek le bennünket. Azonban nem mehetek el amellett, hogy a játékvezetés nagyon gyenge színvonalú volt. Rossz ütemben kezdtük a meccset, majd a félidő végén elkezdtünk éledezni, akkor tudtunk is szépíteni. A második félidőben már nem volt bennünk az az átütőerő, ami kell egy ilyen meccs megnyeréséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában