Futsal

2022.09.29. 22:01

Parádézott a ScoreGoal a Rubeola ellenség

A csömöri Rubeola FC-t fogadta a ScoreGoal Kecskemét Futsal az első osztályú férfi futsal bajnokság 6. fordulójában. Mindenképpen javítani szerettek volna a debreceni fiaskó után a kecskeméti kék oroszlánok, ez sikerült nekik.

Vincze Miklós

Illusztráció

Fotó: shutterstock.com

Rögtön a kezdés után megadta a kecskeméti csapat a mérkőzés alaphangját, Hadnagy talált a hálóba az első percben. Ristic góljára Józsa még viszonylag hamar válaszolt, Biró és Pál azonban az első félidő végére gyakorlatilag eldöntötte a mérkőzést, Biró kétszer is betalált. A második játékrész hozott még egy Hadnagy mesterhármast, a vendégek részéről Józsa második gólja zárta a mérkőzést.

A ScoreGoal Kecskemét a következő mérkőzését október 14-én vívja, akkor az Aramis SE vendégei lesznek a kék oroszlánok.

ScoreGoal Kecskemét Futsal–Rubeola FC 8–2 (5–1)

ScoreGoal: Rigó – Bencsik, Mánya, Hadnagy, Pál. Csere: Nyerges – Biró, Kajtár, Ristic, Milovac, Haász, Sánta. Sportigazgató: Marko Gavrilovic.

Rubeola: Varsányi – Maruzsi, Hadzsi, Gál, Józsa. Csere: Vincze – Hudra, Kovács B., Buzás, Kardos, Szabó Zs., Krizsán, Beteschek, Fischer. Vezetőedző: Jenei Ottó.

Gól: Hadnagy 1., 21., 22. 32., Ristic 11., Biró 15., 17., Pál 19., ill. Józsa 13., 34.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában