Labdarúgás / Galériával

2022.09.10. 20:57

Otthon tartotta a pontokat a Kiskunhalas

A harmadik fordulót rendezték a hétvégén a megyei másodosztály déli csoportjában, ahol a Kiskunhalas fogadta a Sükösdöt. A találkozó óriási küzdelmet és egy hatalmas gólt hozott a kilátogató nézőknek.

Földes Péter

Izgalmas meccset játszott a két csapat.

Fotó: Földes Péter

Igazi labdarúgóidő fogadta a csapatokat Kiskunhalason, a Bundzsák Dezső Sportközpontban szombaton délután. A hazai gárda egy döntetlennel, míg a Sükösd egy győzelemmel és egy vereséggel kezdte a szezont. Az már a bemelegítésnél látszott, hogy mind a két együttes igen komoly erőket mozgósít a győzelemért. Az első negyedórában nem sok minden történt kivárásra játszottak a csapatok, majd a 16. percben Vuckovic Dániel lőtt mintegy harminc méterről kapura, ám néhány centit tévedett. A folytatásban a mezőnyben gyűrték egymást a felek, nehezen alakult ki folyamatos játék. A félidő derekán ismét Vuckovic szabadrúgása dolgoztatta meg a vendég hálóőrt. A 30. percben Zsók ívelt fel egy labdát, amit Lógó fejelt középre Schultznak, aki lőtt nagy erővel, de Mihalik Máté nagy bravúrral szögletre mentett. A sarokrúgásnál Rozsi József Lógó Zsolt fejére varázsolta a labdát, utóbbi fejelt kapura de Mihalik ismét a helyén volt és szépen mentett. A 35. percben Miletic ugrott ki ziccerben, ám Gajári József kiütötte a próbálkozást, pont Csorba Krisztán elé, aki azonban fölé durrantott. Két minutummal később Vuckovic remekül verte meg emberét a jobb oldalon, majd centerezett középre, Csorba azonban ismét fölé vágta a labdát. A félidő végén még Ikotic veszélyeztette a sükösdiek kapuját.

A második játékrész tapogatózó játékkal kezdődött, a felek próbáltak fogást találni a másikon, de sokáig nem sikerült. Az 51. percben Ikotic szerzett labdát a középpálya közepén majd lőtt, de néhány centit tévedett. A 69.percben Lógó húzott el a jobb oldalon és adott be, melyre Balázs Máté érkezett, és óriási helyzetben durrantott fölé. 10 perccel később volt a mérkőzés egyik legszebb jelenete, Miletic húzott el a bal oldalon majd beadta a játékszert, melyet Vuckovic akrobatikus, ollózó mozdulattal húzott kapura, ám pár centit tévedett. Amikor már mindenki elkönyvelte a 0-0-s végeredményt, akkor Vuckovic húzott egy váratlant és huszonhét méterről irgalmatlan nagy gólt lőtt a sükösdi kapuba, 1-0. A folytatásban az eredmény nem változott.

Kuhn Róbert, a Kiskunhalas technikai vezetője: – Elég nehéz mérkőzés volt, mondhatnám, hogy gyengén játszottunk a múltheti meccshez képest. Szerencsére a csapat elhiszi, hogy az utolsó percig kell küzdeni és megint nekünk volt szerencsénk a végén. A többi találkozón jóval többet kell tennünk a győzelemért.

Zsók József, a Sükösd játékos-edzője: – Küzdelmes mérkőzés volt, sajnálom, hogy egy ilyen góllal maradtunk alul. Elég komoly helyzeteink voltak, mi is megnyerhettük volna ilyen arányban a meccset. A végén sajnos egy egyéni hiba döntött, nálunk volt a labda és pont annak a játékosnak passzoltuk oda a labdát akinek a legjobb lába van és ezt tudtuk is eltalálta óriási gól és ezzel megnyerték a meccset. Hiába dolgoztunk a kilencven percen át teljes odaadással ma ez ennyire volt elég. Nincsen befejező csatárunk aki egy ilyen meccsen áttudna minket lendíteni a holtponton.

Kiskunhalasi FC – Sükösd SC 1-0 (0-0)

Kiskunhalas, 30 néző, vezette: Stefánovics István (Topálszki Szabin, Ottenthál István)

Kiskunhalas: Mihalik – Peic, Szabó I., Gyenizse, Ikotic, Plavsic, Csorba (Sárközi 88.), Vuckovic, Miletic (Zubelic 80.), Csillag, Hajrulovic. Technikai vezető: Kuhn Róbert

Sükösd: Gajári - Horváth P. (Zsikó 64.), Petrás, Balázs M., Lógó, Tamás, Mihálovics (Balázs R. 64.), Schultz (Pesti 53.), Tallér, Zsók, Rozsi.

Gól: Vuckovic 88. perc

Sárga lap: Vuckovic 6., illetve Horváth P. 45., Zsikó 78.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában