Labdarúgás

2022.09.25. 16:14

Kevés helyzetet hozó találkozót veszített el hazai pályán a Kecskeméti TE tartalékcsapata

A Kecskeméti TE II. az NB III. közép csoportjában a Majosi SE-t fogadta vasárnap a 9. fordulóban. Az inkább küzdelmes, mint látványos összecsapást a vendégek nyerték meg egyetlen gólnak köszönhetően. 

Nyitray András

Gréczi Márton (fehérben) sem tudott segíteni.

Fotó: Nyitray András

Kecskeméti oldalon ezúttal Kersák Roland, Rjaskó Mihály, Mihajlo Meszhi és Gréczi Márton játszott vissza a NB I.-es keretből a fiatalok mellett. A találkozó mezőnyben csordogált, a kapuk nem forogtak veszélyben, de a 14. percben egy felívelt labda után Ulrich kapura tudott törni, Szalait is elküldte egy jó csellel, majd jobbal a bal felsőbe tekert a kapufa érintésével (0-1). A folytatásban Szamosi fejelt mellé egy szöglet után, illetve Győri sarkazását a vonalról vágta ki a védő, de nagy helyzeteket igazán nem jegyezhettünk fel. 

Fordulás után próbált nagyobb elánnal támadni a „kis” KTE. A legnagyobb sansz Major előtt adódott a 63. percben, de Buna megpattanó beadását fölé vágta kapásból. A 90. percben ugyan Rjaskó a léc alá fejelte Barkóczi beadását, de mivel végig fogta védőjét, a játékvezető nem adta meg a gólt, így maradt a 0-1 a végén. 

A KTE II. szerdán 16 órakor a Szolnok ellen folytatja a bajnokságot, szintén hazai pályán. 

– Egy nagyon intenzív, kemény és harcos mérkőzést játszottunk. A találkozó nagy részében uraltuk a játékot, többet birtokoltuk a labdát, viszont kevés helyzetünkből nem sikerült gólt szereznünk, csak meg nem adott gólig jutottunk ezen a napon – értékelt Szabó Tibor, a KTE II. vezetőedzője. 

Kecskeméti TE–Majosi SE 0–1 (0–1)

Kecskemét, 170 néző. V: Kakuk (Pogonyi, Pálinkás) 
KTE: Kersák – Buna, Szalai Sz., Rjaskó, Barkóczi, Szamosi (Kovács Á. 78.) – Győri B. (Hatvani 46.), Bodor, Meszhi, Gréczi – Major E. (Major Sz. 46.). Vezetőedző: Szabó Tibor
Majos: Vukmán – Czuczi, Ledneczki, Kugli, Keczeli (Rituper 78.), Hock, Kovács L. (Széles 60.), Petrovics (Nagy 70.), Pál, Ulrich (Sajnovics 78.), Budai. Edző: Kardos Ernő 
Gólszerző: Ulrich (14.) 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában