Rögbi

2022.09.16. 07:00

Hazai mérkőzéssel folytatja a KARC

Újabb kemény mérkőzéssel folytatja szereplését a Kecskeméti Atlétika és Rugby Club az NB I.-ben, ahol a második meccse következik már az együttesnek a Battai Bulldogok ellen szombaton. 

Nyitray András

Archív-felvétel

A KARC a nyitányon az Esztergomi Vitézek otthonában kapott ki 22–10-re, míg a Bulldogok először lépnek majd pályára ebben a szezonban. Legutóbb tavasszal jártak a Széktóiban az olajvárosiak és több, mint félszáz pontot hintettek az igencsak gyengélkedő kék-fehéreknek (21-56). Azóta azonban sok víz lefolyt a Dunán, a KARC Thomas Aponte személyében új edzővel és visszatérő játékosokkal bővülő kerettel várja az összecsapást. 

A Kecskemét bátran építhet az esztergomi játékára, mert ott csak egyszer tudták feltörni a vendégek védekezését, ami akkor is szép teljesítmény, ha ez fordítva is igaz volt. Kulcsfontosságú lehet tehát, mennyire tud a támadójátékban újat mutatni a hazai együttes második idei mérkőzésén. A Bulldogok a tavalyi szezont csalódottan fejezték be, miután nem értek oda a bajnoki döntőbe, „csak” egy bronzéremmel vigasztalódtak. Jellemző a kecskemétiek ellenfelére, hogy keretük stabil, így idén is komoly tenyezői lehetnek bajnokságnak. 
A mérkőzést szombaton 14 órakor rendezik meg a Kecskeméti Atlétikai Centrum pályáján. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában