Labdarúgás

2022.09.11. 15:02

Gyorsan döntött a Honvéd II., vereség az NB III.-ban

A Kecskeméti TE II. vasárnap a Budapest Honvéd-MFA II. vendégeként lépett pályára az NB III. közép csoport 8. fordulójában. A „fakók” csatáját a kispestiek nyerték meg gyors góljaiknak hála.

Nyitray András

Sági Milán a labdával.

Fotó: Nyitray András

Kecskeméti oldalon ezúttal Sági Milán, Rjaskó Mihály, Mihajlo Meszhi és Gréczi Márton számított visszajátszónak, míg a fiatalok közül Buna Gábor, Győri Ábel, Bodor Zoltán és Győri Benjámin kapott helyet Szabó Tibor csapatában. A Honvédnál is voltak nagy nevek, így Zsótér Donát, Ivan Lovrics, vagy éppen Lukas Klemenz az első keretből.

Az első negyedórát a hazai csapat kapta el jobban, hiszen két védelmi hibát is kihasznált a Honvéd. A 8. percben Cseh Balázshoz került hátra a labda, aki azonban túl sokáig dajkálta azt, majd kirúgásával az őt megtámadó Németh Barnabást találta el, akiről a hálóba pattogott a játékszer (1-0). Nem kellett sokat várni a második gólra sem, a Honvéd létszámfölényes kontrát vezetett a 12. percben, melynek végén Cseh a labdát nem, de a mellette elmenni szándékozó Honvéd játékost eltalálta, így büntető jöhetett. A labda mögé ismét Németh állt, aki nem is hibázott (2-0). Az első félidőben Gréczi állt talán a legközelebb a szépítéshez, de a 39. percben a lécen csattant lövése. Fordulás után kevés helyzet alakult ki, és azokból sem született gól, így maradt a 2-0.

Szabó Tibor: – A Honvéd megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Az első félidő végén és második félidőben volt lehetőségünk visszajönni a meccsbe, de nem tudtuk értékesíteni a helyzeteinket.

Bp. Honvéd-MFA II. – Kecskeméti TE II. 2-0 (0-0)

Budapest, 100 néző. V: Holczbauer (Gergely, Blum)

Honvéd: Dúzs – Zsótér, Németh B., Puktiejev (Zsigmond 77.), Feledy (Kulbacsuk 77.), Kocsis (Mihály 69.), Benkő (Kárász 58.), Kozma, Tarcson (Nagy D. 58.), Lovrics, Klemenz. Vezetőedző: Szamosi Tamás

KTE: Cseh – Győri Á., Rjaskó, Barkóczi – Sági, Bodor, Meszhi (Bellák 84.), Buna – Győri B. (Major Sz. 69.), Major E. (Hatvani 69.), Gréczi (Kovács Á. 84.). Vezetőedző: Szabó Tibor

Gól: Németh B. (8., 12. – utóbbit büntetőből)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában