Kézilabda

2022.09.02. 10:30

Előbb harcolná ki a bennmaradást a Mizse KC

Második NB II.-es szezonjára készül a Mizse KC női csapata az NB II.-ben, ahol a szakmai munkáért továbbra is Hollós Máté vezetőedző felel. Az együttes újoncként kiharcolta a bennmaradást, második idényükben ugyanezzel a céllal indulnak neki a bajnokságnak.

Nyitray Andás

A Mizse KC tagjai.

Forrás: Mizse KC

Az NB II.-es bajnokság egy hét múlva veszi kezdetét, hazai pályán majd az ENUSE ellen kezd a Lajosmizse. A szezon előtt Hollós Máté foglalta össze a tapasztalatokat és a célokat.

– Felemás érzéseim vannak. Sokkal több edzőmérkőzést terveztem, mint amennyi megvalósult. A második edzőmérkőzésen látottakkal elégedett voltam a játékot és a létszámot tekintve is. Idén a tavalyi szezonnal ellentétben szeretnénk előbb eldönteni a bennmaradás kérdését, ez a legfontosabb célkitűzés. Amennyiben sikerült kompletten edzeni annyit, amennyit szeretnénk, akkor a stabil középmezőny, vagy akár annak eleje is megcélozható – mondta a Mizse KC trénere.

A csapathoz kapcsolódó hír, hogy távozott Bán Réka és Vásáreczki Bianka, míg az érkezők oldalán Vig Laura, Reszegi Dóra és Üres-Farkas Fatime szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában