Labdarúgás/Galériával

2022.09.04. 11:57

A gólfolyam a Sugónál megáradt, másutt apadt a megye egyben

A hétvégén a második fordulót rendezték meg a megyei bajnokságokban. A megyei első osztályban és a megye kettő Északi csoportjában is három mérkőzést vívtak meg szombaton.

PN-összeállítás

Fotó: Bús Csaba

Megyei I. osztály

Lajosmizsei VLC–Bajai LC 2–6 (0–2)

Lajosmizse, 100 néző, vezette: Sebestyén László (Berger Tibor, Apró Ferenc).

Lajosmizse: Lord – Sinka, Fekete A., Borsos, Tarnóczki, Móra (Tamás B. 28.), Rapi (Ulicska 56.), Bán (Dóka Z. 46.), Kovács J., Fekete D. (Kiss L. 46.), Gábor L. Edző: Árva Zsolt.

Baja: Sztruhák – Szolga (Vízhányó 73.), Nagy E., Fehér Z., Knapp, Németi (Follárdt 57.), Kerezsi (Varga S. 63.), Csiki (Török 72.), Baladin, Szeibert, Mezőfi (Urlauber 81. Edző: Koch Tamás

Gól: Fekete A. 57., Kiss L. 78., illetve Baladin 19., 53., Kerezsi 34., Varga 69., 90., Csiki 71.

Sárga lap: Móra 43., illetve Fehér 79.

Árva Zsolt: – Sajnos nagyon hamar kényszerű cserét kellett végrehajtanunk sérülés miatt, ami után az ellenfelünk nagyon gyorsan megtalálta a gyenge pontunkat. A vezető góljuk után igazából nem tudtunk ritmust váltani, és megújulni. Erre jött egy újabb sérülés és kényszerű csere, így a mérkőzés egy nagy nyitott könyvé alakult át. Mi kihagytuk a helyzeteinket, a bajaik pedig amit kialakítottak, azokat értékesítették, amiből egy ekkora különbségű győzelem alakult ki. Gratulálok nekik, mert nagyon lelkesen és jól játszottak, mi sajnos nem tudtunk azokkal a problémáinkkal megküzdeni, amelyek a mérkőzésen jött sérülésekből adódtak.

Koch Tamás: – Ez volt az a mérkőzés, ahol minden az elképzeléseink szerint alakult. Az első félidőben a Lajosmizse kezdeményezett, de mindjárt az első két lehetőségünket gólra tudtuk váltani, addig ugyanis nem nagyon tudtuk birtokolni a labdát. A két gól megnyugtatta a csapatot, de utána még jobban kellett támadni a Lajosmizsének, ami kedvezett nekünk, mert hátul fellazultak. Ez vezetett oda, hogy végül hat gólt tudtunk rúgni. Csapat szinten elégedett voltam a játékosokkal, mindenki kitette a szívét a pályán, és fegyelmezetten játszottuk végig az egész mérkőzést, emellett eredményesen is. Megmondom őszintén, hogy az első félidő játéka alapján nem volt benne, hogy ilyen arányú gólkülönbséggel képesek leszünk nyerni. Az viszont, hogy az első játékrészben mindössze kétszer léptük át a félpályát és mind a két alkalommal gólt is tudtunk rúgni, olyan erőt adott a csapatnak, hogy utána, amikor kitámadott a Lajosmizse, azt mi már higgadtan ki tudtuk használni, és biztosan meg tudtuk nyerni a mérkőzést.

Harta SE-Tiszakécskei LC II. 0–0

Harta, 100 néző, vezette: Vörös Gábor (Tóth Csaba, Minda Róbert)

Harta: Ámann - Makó, Pintér, Hamar, Fekete, Grecu, Pinczési, Tóth B. (Erdei 56.), Szpirulisz (Danó 67.), Sibalin (Nasz 78.), Varga M (Vizi 81.). Technikai vezető: Sümegi József

Tiszakécskei LC II.: Fürj - Horváth A., Oláh, Alberti (Benkó 52.), Oberna, Klemenc (Tóth M. 70.), Káli, István, Tóth K., Vólent, Ludánszki. Technikai vezető: Bagi Gábor

Gólok: Varga M. a 7., illetve Vólent a 84. percben

Sárga lap: Hamar 60., Varga M. 80. Fekete 90., illetve István 5., Tóth K. 27., Káli 65., Tóth M. 71. perc.

Kiállítva: Benkó a 93. perc.

Csehi Tamás, a Harta játékosa: – Az első negyed órában rendkívül magas szinten futballoztunk, meg is tudtuk szerezni a vezetést. Ezután ránk jött a Tiszakécske, többen is lejátszottak az NB II.-es csapatból, akik húzóemberei voltak ma a kécskei csapatnak. A találkozó hajrájában akár meg is nyerhették volna a mérkőzést, de a kapusunk Ámann Márk remekül védett. Csalódott vagyok, ugyanis jóval több volt a mai meccsben. Dolgozunk tovább, és a következő mérkőzésen már győzni szeretnénk.

Bagi Gábor, a Tiszakécske technikai vezetője: – Az első tizenöt percben meglehetősen tompák voltunk, nem találtunk fogást a hazai csapaton. Utána kijöttünk a szorításból és voltak lehetőségeink, talán nem tűnik szerénytelenségnek, de rászolgáltunk az egy pontra. A végén meg is nyerhettük volna a meccset, de a hazai kapus többször is nagy bravúrt mutatott be. Azt gondolom, hogy ez a két csapat ott lesz az első ötben a bajnokság végén.

Kecskeméti LC–Jánoshalmi FC 0–0 (0–0)

Kecskemét, 100 néző, vezette: Kiss László Attila (Biber Tamás, Juhász Tamás)

KLC: Kormos – Szabó V., Balázs, S. Juhász (Fekete M. 69.), Tóth A., (Figuira 58.), Varga M. (Nagy L. 77.), Patvaros (Kovács D., 82.), Bozsik, Kőrös, Gáspár, Bessenyei (Urbán 88.). Vezetőedző: Nagy Lajos

JFC: Lengyel P. – Túri, Cvetkovic, Busa, Stojanovic (Gáspár A. 74.), Nagy R., Papp, Szabó Sz., László (Jeszenszky 59.), Lengyel Sz. (Suhajda 89.), Angeli (Huszka 59.). Technikai vezető: Sarok Attila

Sárga lap: Patvaros 73., illetve Cvetkovic 56. perc.

Nagy Lajos: – Jó volt ma a csapat hozzáállása, ebben nem látok hibát. Annak örülök, hogy nem kaptunk gólt, nem csináltunk egyéni hibákat, vagy butaságot. Három-négy jól felépített támadásunk is volt, megvoltak a helyzeteink. Sajnos most sem tudtunk gólt lőni, pont ez hiányzott volna a győzelmünkhöz is ezen a napon. Abszolút nem marasztalom el ugyanakkor a csapatot, mert nagyot küzdöttünk, és megérdemelten szereztünk pontot egy olyan Jánoshalma ellen, mely biztos vagyok benne, hogy az élbolyban fog szerepelni és végezni.

Sarok Attila: – Két egyforma csapat találkozott ezen a napon. Egy kicsit közelebb voltunk érzésem szerint a győzelemhez, de ismételten kimaradtak a helyzeteink. Erőben is felül tudtuk múlni a Kecskemétet. Szokatlan volt ebben a melegben a műfű, de mindkét csapat ezen a pályán játszott, így erre nem foghatunk semmit. Megyünk tovább, gólt kell rúgnunk, és akkor ez a fiatal csapat sokra fogja még vinni. Időt kell adni nekik, hiszen új csapatunk van. Várjuk a következő fordulót, szeretnénk győztesen elhagyni pályát. Idővel meg fog törni az a bizonyos jég. Csak gratulálni tudok ma is a a fiúknak, hiszen mindent megtettek a győzelemért.

Megye II., Északi csoport

Nyárlőrinci LSC–Kerekegyházi SE 3–2 (1–1)

Nyárlőrinc, 160 néző, vezette: Petyarity József (Borbényi Miklós, Krepsz László

Nyárlőrinc: Varga O. – Sáfár, Nyúl, Kovács M. (Medveczki 90.), Németh, Rimóczi (Túri 83.), Faragó, Kasza (Malomsoki 66.), Csomor, Sáfrány, Bali (Horváth K. 92.).

Kerekegyháza: Fekete Z. – Rigó, Sahin-Tóth, Garaci, Nagy L. (Malecz 36.), Szécsényi (Rózsa 46.), Kovács S. (Kovács K. 90.), Boronkay, Szatmári, Bálint, Nagy N. Edző: Gazdag I. Attila.

Gól: Kovács M., 9., Rimóczi 53., Túri 84., illetve Németh N. (öngól) a 10., Rózsa 49. perc.

Sárga lap: Németh 67., Faragó 76.

Kiállítva: Rigó 46. perc.

Kunszállás SE–Ágasegyháza SE 3–3 (1-2)

Kunszállás, 80 néző, vezette: Horváth Béla (Szabó Laura, Arany Tamás)

Kunszállás: Dobos – Fekete I., Fekete T., Polyák, Vincze, Kertész Á., Nemes, Jókai, Kuklis, Páli, Ficsór.

Ágasegyháza: Benkó – Lévai M., Váczi (Lévai ZS. 32.), Fekete L. (Gudmon 74.), Szinkó (Kis sSz. 58.), Sárosi (Horváth V. 46.), Lóczi, Berényi, Tapodi, Bálint (Magyar 67.), Ungor. Technikai vezető: Papp Zoltán.

Gól: Kuklis 36., Polyák 73., Páli 82., illeve Bálint 2., Tapodi 42., Kiss Sz. 75.

Sárga lap: Vincze 29., Jókai 43., Páli 64, Kertész Á. 86., illetve Fekete L. 27., Tapdi 44., Lévai 52., Berényi 54., Bálint 66., Ungor 72., Kozák 88. perc.

Kiállítva: Kiss Sz. 87. perc.

Kiskunmajsai FC–Solti FC 0–3 (0–1)

Kiskunmajsa, 150 néző, vezette: Polyák Attila (Markó László, Hagymási Attila)

Kiskunmajsa: Juhász – Ács, Csikós, Szikora, Boros, Pocsai, Gera (Mucsi 68.), Lengyel (Szőke 80.), Lukács, Gilicze (Maconka 52.), Torma (Csupity 18.). Technikai vezető: Kis Péter

Solti FC: Borbély – Facskó, Nagy M., Nitsch (Ludányi 64.), Molnár (Madár 22.), Szili (Fekete M.84.), Hajdú, Mazán, Biró, Cislo, Pribék. Edző: Vaskó József.

Gól: Szili 18., Mazán 59., Facskó 71. perc.

Sárga lap: Boros 85. illetve Nitsch 56. perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában