Birkózás

2022.08.08. 20:00

Versenyeztek és edzőtáboroznak a KESI birkózói

Nemzetközi versenyen vettek részt a felkészülés keretében és edzőtáborral folytatják a felkészülést a Kecskeméti Sportiskola ifjú birkózói. A versenyt a Fáy utcában rendezték, az edzőtábor pedig Szarvason kezdődött meg vasárnap.

Vincze Miklós

A KESI birkózói. Fotó: KESi

Tíz ország, közel kétszáz birkózója részvételével rendeztek szombaton nemzetközi felkészülési viadalt a fővárosban, a Vasas Fáy utcai sportcsarnokában. Az extra erős mezőnyben az európai csapatok mellett az Egyesült Államokból is érkeztek versenyzők szép számmal, jelentősen emelve a verseny színvonalát.

A Kecskeméti Sportiskola versenyzői közül Tóth Zsanett több mint egy éves kényszerpihenő után összeszedetten, jól birkózva ezüstérmet szerzett, míg Hornyák Zalán, Bognár Zoltán, Rácz Olivér, Móra Donát, Simon Zsombor és Tonté Tamás egyaránt a pontszerző ötödik helyen végeztek.

A versenyt követően, vasárnaptól az egész mezőny egyhetes edzőtáborban vesz részt Szarvason, ami várhatóan maradandó élmény lesz a gyerekek számára a birkózótudásuk fejlesztése szempontjából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában