Labdarúgás

2022.08.26. 16:00

Tiszakécskei öröm az U19-es válogatottban

A magyar U19-es válogatott ezen a héten Gyirmóton edzőtáborozott, ahol a Tiszakécskei LC játékosa, Kiss Norbert is ott lehetett. A korosztályos nemzeti csapat két edzőmeccset játszott le Szlovákia ellen, mely már a tétmérkőzésekre való felkészülést szolgálta.

Nyitray András

Kiss Norbert

Fotó: Szentirmay Tamás

Szélesi Zoltán szövetségi edző csapata először kedden találkozott a szlovákokkal, akkor egy szoros összecsapáson a vendégek tudtak 1-0-ra nyerni. Kiss Norbert ezen a találkozón szák félórát kapott, a 61. percben küldték pályára. A második mérkőzést csütörtökön rendezték meg, és a magyar válogatottnak végül sikerült is visszavágnia Szlovákiának. Gól nélküli első félidő után Tarcson Ákos talált be kevéssel a szünet után, majd a hajrában a duplázó Gruber Zsombor góljai után csak szépíteni tudtak a vendégek. A 3-1-es siker során Kiss Norbert a 77. percben lépett pályára. 

A magyar U19-es válogatott szeptember végén már tétmeccseket játszik, a walesi Európa-bajnoki selejtezőkön a házigazda mellett Írországgal és Gibraltárral mérkőznek meg a fiatalok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában