Kézilabda

2022.08.10. 17:00

Szoros meccsen kapott ki Pécsen a KNKSE

A Kecskeméti NKSE kedden újabb felkészülési mérkőzést játszott, ezúttal a PEAC vendége volt Pécsen az NB I./B-re készülő együttes, mely 32–30-ra kapott ki.

Nyitray András

Kikapott a KNKSE

Fotó: KNKSE

A KNKSE az első félidőben remekül játszott, már 6 góllal is vezetett, melyből a szünetre hármat meg is tartott (13-16), de fordulás után kijött az utóbbi hetek kemény terhelése, a frissesség még nem volt meg ahhoz az együttesben, hogy ezt a tempót végig tartsa. A hajrát így a PEAC bírta jobban, mely végül két góllal nyerni is tudott. 

– A meccs kiválóan szolgálta a felkészülésünket. Parádésan kezdtük a találkozót, az első húsz percben hat góllal is elléptünk. Az külön tetszett, hogy minden poszton gólveszélyesek voltunk. Ezt követően kijött rajtunk az edzőtáborban kapott terhelés, de ez nem baj, csoda lenne, ha a harmadik héten frissek lennénk. A félidőben még három góllal vezettünk, és a meccs vége előtt két perccel még egyenlő volt, de most még nem az eredmény a fontos, hanem hogy mindenkit pályára tudjak küldeni.  Fejlődött a védekezésünk, de még mindig nagyon sokat kell gyakorolnunk. Ügyesebben helyezkedtünk, de a lábak nehezek voltak, nem mindig értünk oda, nem mindig tudtunk ütközni, de a felkészülés végére ez ki fog egyenesedni – értékelt dr. Paic Róbert vezetőedző. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában