Labdarúgás

2022.08.05. 14:04

Rutinos játékossal erősített a Kecel FC

Pénteken tapasztalt játékost igazolt a megyei első osztályban szereplő Kecel FC. A harmincnégy éves támadó középpályás, Bányai János Róbert ezzel a klubváltással hazatért Bács-Kiskun megyébe.

Vincze Miklós

Bányai János 25-ös mezben a Ráckevén, Tököl–Akasztó meccsen. Fotó: Beniczki Dávid

Bányai János Róbert személyében éppen a legjobbkor, két nappal a MOL Magyar Kupatalálkozó egy igazi rutinos, tapasztalt játékossal erősített a megyei első osztályban szereplő Kecel. 

– Bányai János szabadszállási illetőségű, így természetesen én évek óta követtem a pályafutását – jelentette ki Pandur László, a Kecel szakmai igazgatója. – Most a Tököltől igazolt hozzánk, de korábban hét évet töltött az Erzsébeti SMTK csapatában, még korábban pedig játszott többek között Solton, Izsákon is. Komoly erősítés lesz a csapat számára, klasszikus támadó jellegű középpályás, igazi 10-es játékos – használt a szakmai igazgató egy olyan leírást, amely ma már inkább azoknak mond valamit, akik még teljes természetességgel használják a BEK és a KEK kifejezést a nemzetközi kupákra. – Örülök, hogy sikerült hazacsábítani Bács-Kiskun megyébe, és még jobban annak, hogy a Kecelt fogja erősíteni – jelentette ki Pandur László.

Balról: Vata Zalán, Bányai János és Pandur László. Fotó: Beniczki Dávid

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában