Labdarúgás

2022.08.16. 17:52

Ötödik alkalommal rendezik meg az Andróczki Máté emlékmérkőzést

Augusztus 20-án újra összecsap Bács-Kiskun megye és Csongrád-Csanád megye U19-es válogatottja. Immáron ötödik alkalommal emlékeznek meg ily módon a fiatal elhunyt labdarúgóról, Andróczki Mátéról.

Vincze Miklós

Illusztráció

Fotó: shutterstock.com

Ötödik alkalommal rendezik meg a Bács-Kiskun megyei és a Csongrád-Csanád megyei U19-es válogatott mérkőzését, a két csapat az idén Kelebián csap össze a vándorserlegért. A mérkőzés délelőtt 10 órakor kezdődik, előtte 9 órakor emlékeznek meg az emlékhelyen a fiatalon elhunyt labdarúgóról, a mérkőzés után pedig közös ebéd zárja a programot.

Jelentős találkozóvá nőtte ki magát ez az emlékmérkőzés, amelynek a presztízsértékét jól illusztrálja, hogy az eseményt évről évre a Magyar Labdarúgó-szövetség Bács-Kiskun megyei igazgatóságának az igazgatója, Losonczy László, és Csongrád-Csanád megyei kollégája, Nógrádi Tibor is megtiszteli a jelenlétével. A Bács-Kiskun megyei csapatot ezúttal is a szokásos triumvirátus, Karakas Ferenc, a Kecskeméti LC elnökhelyettese, Molnár László, a Soltvadkerti TE felnőtt csapatának az edzője, és Vanó Sándor, megannyi egyéb tisztsége mellett a Bács-Kiskun megyei felnőtt válogatott szövetségi edzője állította össze. A meghívásnak örömmel tettek eleget az érintett egyesületek játékosai, az idén a Bácsalmás, a Jánoshalma, a Kecskeméti LC, a Kelebia, a Kiskőrös, a Kiskunfélegyháza, a LUA Baja, a Soltvadkert és a Nemesnádudvar ad a válogatottba játékost.

Eddig mind a négy alkalommal a Bács-Kiskun megyei válogatott nyerte az évről-évre egyre színvonalasabb összecsapást, Molnár László, a csapat egyik edzője jelezte, hogy ezen a hagyományon sem szeretnének az idén sem változtatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában