Tömegsport

2022.08.05. 10:05

Futva is be lehet jutni Jazzfővárosba

A Iustitia Egyesület két futóversenyt is rendez a kecskeméti Jazzfőváros szombati napján. A Jazzfőváros futáson és a Zenés váltófutáson indulók ingyenes belépőt is kapnak a szombati programokra.

Vincze Miklós

Illusztráció

Fotó: shutterstock.com

A Iustitia Egyesület Jazzfőváros futás és Zenés váltófutás megnevezéssel rendez két futóversenyt is szombaton, a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpontban, a Jazzfőváros rendezvény részeként. Előbbi 10 órakor, utóbbi pedig 11 óra 30 perckor rajtol el. A Jazzfőváros futáson résztvevők 2300 méteres távot teljesítenek, a Zenés váltófutás egy igazi bulifutás hangszertokokkal, hangszerekkel négy fős váltócsapatok (családok, baráti társaságok) részére, a célbaérkezéskor zenére. Mind a két számra péntek este 20 óráig jelentkezni a Iustitia egyesület honlapján, de a helyszínen is elfogadják a nevezéseket. Amellett, hogy a jelentkezők futhatnak egy jót, ingyenes belépőt is kapnak Jazzfőváros szombati programjára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában