Labdarúgás

2022.08.08. 20:14

Elköszönt a Félegyháza a MOL Magyar Kupától

Öt Bács-Kiskun megyei csapat lépett pályára a hétvégén a MOL Magyar Kupa első fordulójában. Két csapat, a Lajosmizse és a Kalocsa sikerrel vette az akadályt, a Kecskeméti LC, a Kecel és a Kiskunfélegyháza azonban búcsúzott a kupaküzdelmektől.

Földes Péter

Forrás: shutterstock.com/illusztráció

Kiskunfélegyháza– Hódmezővásárhely 0–5 (0–2)
Kiskunfélegyháza, 150 néző. Vezette: Hartung Vilmos (Dobos Dávid, Pálinkás Donát Ferenc). 
Kiskunfélegyháza: Nagy Sz. – Magony, Valkai, Oroszi, Szűcs D., Kanyó (Makány, 69.), Urbán, Szabó P., Kurgyis (Erős, 58.), Nemesvári, Bálint (Bakró-Nagy, 69.). Edző: Némedi Norbert. 
Hódmezővásárhelyi FC: Füstös – Vastag, Erhardt, Schildkraut (Pesuth, 46.), Hunya, Bata, Kenderesi, Orosz (Krisztin, 75.), Povázsai, Zabari, Barta. Edző: Antal Krisztián. 
Gól: Barta (16., 86. p), Kenderesi (18., 59.), Erhardt (63.). 
Sárga lap: Magony (80.), illetve Bata (90.). 

– Gratulálok a vendégcsapatnak a győzelemhez és a továbbjutáshoz – nyilatkozta Néme­di Norbert, a Kiskunfélegyháza edzője. – A mai napon nem voltunk velük egy szinten, gyorsaságban, párharcokban, illetve játékszituációkban is jobbak voltak, mint mi. Sajnos ez adta a különbséget, illetve az, hogy mikor a kapu elé kerültek, akkor ők berúgták, mi pedig kihagytuk az adódó lehetőséget. Azt még megjegyezném, hogy érdekes a kupának a lebonyolítása, ugyanis az ellenfelünk már túl van két bajnoki találkozón, mi pedig három hét múlva kezdjük meg a bajnokságot. Azt gondolom, hogy ez nem teljesen igazságos dolog, ugyanis nem lehet fel­venni a párharcot egy ilyen csapattal. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában