Futsal

2022.08.15. 21:31

Döntetlent ért el a bajnoki cím vendégeként a ScoreGoal a rajton

A bajnoki cím védője, a szombathelyi Haladás VSE látta vendégül a ScoreGoal Kecskemét Futsalt a férfi futsal NB I. 2022/23-as idényének a nyitófordulójában. Marko Gavrilovic csapat bravúros döntetlent ért el a Vas megyei megyeszékhelyen.

Vincze Miklós

Fotó: Cseh Gábor

Némi hazai fölény jellemezte a mérkőzés első félidejét, de helyzetet nem nagyon sikerült kidolgoznia egyik félnek sem. A 15. percben aztán Mánya hatalmas bombájába Hadnagy beleszúrt, és megszerezte a vendégeknek a vezetést, Dróth azonban kisvártatva egyenlített.

A második játékrészben Bencsik és Ristic góljaival a 25, percre kétgólos előnyre tettek szert a kecskemétiek, Sipos azonban hét perc alatt egyenlített, sőt, a 33. percben Hajmási góljával a vezetést is átvették a hazaiak. Egy perc múlva Ristic is megszerezte a második gólját, kiegyenlítve a hátrányt. Többször már nem rezdültek meg a hálók, így a hírös városiaknak sikerült pontot rabolniuk a bajnoki cím védőjének az otthonából.

Haladás VSE–ScoreGoal Kecskemét Futsal 4–4 (1–1)

Szombathely, Haladás Sportcsarnok, vezette: Kubicsek Máté (Wittner József, Kondákor Márk)

Haladás: Gyimesi – Hajmási, Dróth, Dávid, Vas. Csere: Homlok – Kovács M., Longo, Knizs, Diniz, Sipos, Vatamaniuc-Bartha, Fehér. Vezetőedző: Calvo Rodriguez Juan Ramon

ScoreGoal Kecskemét: Rigó – Bencsik, Mánya, Hadnagy, Pál. Csere: Nyerges – Biró, Kajtár, Ristic, Öreglaki, Milovac, Haász, Sánta. Szakmai igazgató: Marko Gavrilovic.

Gól: Dróth 17., Sipos 26., 32., Hajmási 33., illetve Hadnagy 15., Bencsik 22., Ristic 25., 34.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában