Kézilabda

2022.08.31. 21:24

Döntetlennel kiesett a kupából a Kecskeméti NKSE

Kedden este az ősszel felutóként újra az NB I/B.-ben szereplő Kecskeméti NKSE az NB II.-es Szigetszentmiklósi NKSE vendége volt, a Magyar Kupa első fordulójában. A mérkőzés döntetlenre végződött, és ez az eredmény az alsóbb osztályú hazai csapatnak kedvezett.

Vincze Miklós

Nem jutott tovább a Kecskeméti NKSE

Fotó: Bús Csaba

Az első negyedóra végére háromgólos előnyre tett szert a kecskeméti csapat, a 19. percben nőtt először ötre, majd a 23. percben Berkes-Kaiser Melitta góljával hétre (9–16) a hírös városi előny. Innentől a félidőre visszakapaszkodtak a hazaiak három gól hátrányra, így 15–18 állt az eredményjelzőn az első harminc perc után.

A hazai gárda a lendületét a második játékrészre is megőrizte, és a 35. percben már náluk volt az előny (19–18), miután az újrakezdés után négyszer betaláltak, miközben a kecskemétiek egyszer sem. Innentől fej-fej mellett haladtak a csapatok, rendre egy- vagy kétgólos hazai vezetés mellett. A 47. percben 23–20-ra léptek meg a hazaiak. Rákapcsoltak a vendégek, az 52. percben már ismét Paic Róbert csapatánál volt az előny, és bár kisvártatva már 25–23-ra is elhúztak, a mérkőzést a remekül hajrázó hazai gárda döntetlenre, 27–27-re hozta, és ez az alsóbb osztályú Szigetszentmiklós továbbjutását jelentette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában