Kézilabda

2022.08.07. 15:08

Bronzérmes lett a KTE a szegedi PickBall tornán

A férfi NB I./B 2022/23-as idényének a küzdelmeire való felkészülés keretében egy négycsapatos, nemzetközi viadalon, a Szegeden megrendezett PickBall tornán vett részt a Kecskeméti TE férfi kézilabda csapata, amely két győzelemmel és egy vereséggel a 3. helyet szerezte meg.

Vincze Miklós

Fotó: Bús Csaba/archív-felvétel

A kecskemétiek mellett a Vecsés, a Nagyvárad és a Pick Szeged U21-es gárdája alkotta a mezőnyt, a mérkőzéseket a szegedi Pick Arénában vívták meg.

Az első találkozón a Vecsés volt az őszi idényben a kispadról már Tóth Norbert által vezényelt kecskemétiek ellenfele, ezt a találkozót magabiztosan, 35–26 arányban abszolválta a KTE. Szombat este újabb mérkőzés várt a csapatra, mégpedig a rendező, a Pick Szeged U21-es garnitúrája. Itt is magabiztosan játszottak a hírös városiak, és 31–27 arányban nyerték meg a találkozót.

A nagyváradi csapat, a SCM Oradea volt az, aki megálljt parancsolt a menetelésnek, a vasárnap délben vívott mérkőzésen ugyanis 39-28 arányban legyőzte a kecskemétieket. Tóth Norbert csapata a körbeverések miatt a Nagyvárad és a Pick-Szeged mögött a 3. helyen végzett, így bronzéremmel térhetett haza, hogy folytassa a bajnoki rajtra való felkészülést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában