Labdarúgás

2022.07.20. 21:04

Szlovén csapat ellen nyert a Tiszakécske

Bükfürdőn edzőtáborozik a Tiszakécskei LC NB II.-es labdarúgó csapata. Szerda este előkészületi mérkőzést játszott a szintén másodosztályú szlovén Lendva csapat ellen.

Szentirmay Tamás

Máté Zsolt (a fotón) szerezte a Lendva elleni egyetlen gólt

Fotó: Szentirmay Tamás

Ezúttal nem nappali hőségben, hanem kicsit enyhébb időben, este fél hétkor kezdődött a találkozó. Visinka Ede vezetőedző ezen a találkozón azt a csapatot küldte pályára, akik korábban is kezdtek. Ezúttal egy két csere kivételével mindenki kilencven percet játszott. Az alábbi összeállításban kezdett a TLC: Halasi – Balázs, Végső, Máté Zs., Farkas N. (Lovas A. 80.), Szekér, Erdei, Kiss N. (Lovas Zs. 80.), Gyurján, Zamostny, Geiger (Winkler 70.). Az első játékrészben Máté Zsolt fejesével vezetett a Tiszakécske, és mint később kiderült ez volt a találkozó egyetlen gólja, amivel a Tiszakécske meg is nyerte a mérkőzést. 

– Nagyon dinamikus mérkőzés volt, a szlovén másodosztály egyik élcsapata ellen, nyilatkozta a találkozó után Visinka Ede. – Nagyon tetszett az, ahogyan beleálltunk a mérkőzésbe. 

Húsz perc után teljesen átvettük a mérkőzés ritmusát, és megszereztük a vezetést. 

Pontosabban le kell játszanunk a végjátékot, és akkor még jobb lesz a csapatunk. Nagyot küzdöttünk, és voltak nagyon jó teljesítmények. A felkészülési szakasz egyik nagyon jó meccse volt, nagyon várom a holnapi Siófok elleni találkozót. Kellett ez a kilencven perc a játékosoknak, akik csereként álltak be, azok is nagyon jól teljesítettek. Holnap egy másik komplett csapat fog majd játszani a Siófok ellen. Remélem, hogy az a gárda is jól fog majd szerepelni, tette hozzá Visinka Ede. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában