Futsal

2022.07.05. 15:00

Pál Patrikkal erősített a ScoreGoal Kecskemét Futsal

Újabb játékossal bővült a férfi futsal NB I. első osztályában szereplő ScoreGoal Kecskemét Futsal felnőtt kerete, amely a jövő héten kezdi meg az alapozást a 2022-23-as szezonra. A nyár első új igazolása, Pál Patrik Veszprémből tette át székhelyét Kecskemétre.

Vincze Miklós

Pál Patrik (balra) Veszprémből igazolt át. Fotó: scoregoal.hu

NB I.-es pályafutását már fiatalon, 17 évesen megkezdte. A most 25 esztendős játékos korábban az Aramis, Dunaújváros és a Veszprém csapataiban szerepelt az élvonalban, egy bajnoki bronzérem és egy kupagyőzelem karrierje eddigi mérlege.

A nemzeti válogatottban 36 alkalommal kapott szerepet, és 11 gólt szerepel eddig a neve mellett.

– Azért választottam Kecskemétet, mert dr. Vercz Tamás, a ScoreGoal Kecskemét Futsal ügyvezető elnöke megkeresett a szezon végén, és olyan jövőképet vázolt fel, ami szimpatikus volt számomra – nyilatkozta a játékos. – Nem kellett sokat gondolkodnom, hogy rábólintsak az ajánlatára, örömmel fogadtam el a felkérést. Bizakodó vagyok, és bízom benne, hogy egy erős csapatot alkotunk majd, amely komoly célokért küzdhet. Szeretném a legjobb tudásommal szolgálni a klubot. A küzdőszellem Kecskeméten mindig is erős volt, amikor ellenfélként érkeztem ide, akkor is mindig parázs derbiket vívtunk. Úgy gondolom, hogy a következő évadban sem lesz ez másképp, foggal körömmel fogunk küzdeni, hogy a lehető legjobb helyet szerezzük meg. Még csak most költöztem le a városba, de amit eddig láttam belőle, az nagyon tetszett. Megkérdeztem a korábban Kecskeméten játszó játékosokat, és ők is megerősítették ezt bennem, hogy jó döntést hoztam. A csapatból szinte mindenkit ismerek, így nem lesz ismeretlen a közeg számomra, nagyon várom már, hogy megkezdjük a közös munkát – zárta gondolatait.

A ScoreGoal Kecskemét Futsal csapatával korábban szerződést hosszabbított már Rigó László, Biró Attila, Öreglaki Norbert, Hadnagy István, Bencsik Roland, Mészáros Bence, Mánya Szabolcs, Darko Ristic.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában