Labdarúgás

2022.07.15. 18:59

Ludasi Martin távozott Kiskunfélegyházáról

Alapemberét veszítette el bajnok kiskunfélegyházi klub, Ludasi Martin ugyanis visszatér korábbi sikerei helyszínére, Jászberénybe.

Nyitray András

Ludasi Martin (pirosban) hiányozhat a félegyháziaknak

Fotó: Szentirmay Tamás

Alapemberét veszítette el a héten a megyei I. osztály legutóbbi aranyérmese, a Kiskunfélegyháza. Ludasi Martin tavaly nyáron a Kecskeméti TE-től érkezett a klubhoz, és magasabb osztályban szerzett tapasztalatával a félegyháziaknak nagy segítséget nyújtott a bajnoki cím megszerzésében. A védelemben és a középpályán is bevethető, sokoldalú játékos most visszatért korábbi klubjához, az NB III-ban szereplő Jászberényi FC-hez. 

A 28 éves Ludasi 19 mérkőzésen 8 gólt lőtt a legutóbbi szezonban Kiskunfélegyházán, előtte az NB III-ban ezüstérmes Kecskemétnek is meghatározó játékosa volt, 34 tétmérkőzésen lépett pályára. A jászberényi nevelésű és kötődésű játékos hazatért tulajdonképpen, hiszen 2014 és 2020 között már futballozott a harmadosztályban régi-új csapatában, legjobb eredménye ott is egy ezüstérem volt. 

A kiskunfélegyházi együttes szombaton 10 órakor már felkészülési mérkőzést játszik, ellenfelük a KTE tartalékcsapata lesz a Műkertvárosi Sportcentrumban Kecskeméten. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában