Labdarúgás

2022.07.25. 16:00

Lezajlott a női kupa első sorsolása is

Az Magyar Labdarúgó Szövetség megtartotta a női Magyar Kupa sorsolását, melynek első három körét gyakorlatilag ki is alakították. Bács-Kiskun megyéből két csapat is bekapcsolódik a sorozatba.

Nyitray András

Két megye I-es csapat is indul a kupában

Fotó: Nyitray András

Az első fordulóban a Kecskeméti LC és az Arany Bácska SE is pályára léphet már a megyei I. osztályban szereplő klubok közül. A Kecskeméti LC hazai pályán kezd a Gyula és Környéke GYSCE ellen, míg a jánoshalmiak a Szolnoki MÁV csapatát láthatják vendégül. Az első forduló mérkőzéseit augusztus 6-án és 7-én rendezik majd a tervek szerint,de a pontos menetrend később készül el. 

Amennyiben a két klub továbbjut, úgy a második körben éppen egymás ellen kellene küzdeniük a sorsolás szeszélyeinek köszönhetően az Arany Bácska pályáján. Amennyiben a két klub közül valamelyik eljutna a harmadik körbe, ott nagy eséllyel a  Budapest Honvédot kellene már megállítani. A második kört augusztus 13-án és 14-én, míg a harmadikat augusztus 21-én bonyolítják le még a nyár folyamán a jelenlegi elképzelések szerint. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában