Labdarúgás

2022.07.24. 10:35

Elmaradt a Tiszakécske utolsó előkészületi mérkőzése

A Bükfürdőn edzőtáborozó Tiszakécskei LC NB II.-es labdarúgó csapata a Budaörs ellen, azok hazai pályáján, vívta volna utolsó előkészületi mérkőzését szombaton délelőtt tizenegy órai kezdettel.

Szentirmay Tamás

Fotó: Szentirmay Tamás

A fővárosi csapat, a nagy hőségre való tekintettel azonban visszamondta a találkozót. Így Visinka Ede vezetőedző egymás közötti játékot rendelt el az edzőtábor utolsó programjaként.

– A budaörsiek felajánlották, hogy játszunk korábbi, vagy későbbi időpontban, amikor nincs olyan nagy meleg, de nekünk ez nem fért bele az elképzelésünkbe, így egymás között játszottunk szombaton kora délelőtt, kétszer harminc percet, nyilatkozta Visinka Ede. – Szerencsére a Siófok és a Lendva ellen tudtunk olyan mérkőzést játszani, ami segítette a felkészülésünket, így a célunkat elértük. Ezen az utolsó egymás közötti játékban tudtuk szabályozni a találkozót, volt úgy, hogy megállítottam a játékot és megbeszéltük azt, hogy mit és hogyan kellene csinálni. Most vasárnapra és hétfőre szabadnapot kaptak a játékosok, de kedden már a célegyenesben leszünk, és készülünk a Mosonmagyaróvár elleni bajnoki mérkőzésre, tette hozzá Visinka Ede. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában