Úszás

2022.07.26. 17:58

A négynapos versenyen négy döntőbe jutott be a Bácsvíz-KVSC

Sikeresen szerepelt a VI. Cápa Országos Bajnokságon a Bácsvíz-KVSC küldöttsége. A kecskemétiek versenyzői négy számban is bejutottak a döntőbe.

Vincze Miklós

Balról: Radics Milán, Kubicsek Kornél, Gróf Csaba, Puruczki László.

Fotó: Bácsvíz-KVSC

Július 20. és 23. között rendezték meg Szegeden a VI. Cápa Országos Bajnokságot, amelyen 68 egyesület 291 sportolója vett részt. A kecskeméti Bácsvíz-KVSC csapata négy fővel képviseltette magát a rangos viadalon. A négynapos megmérettetésen a kecskeméti úszók bőven az előzetes várakozáson felül teljesítettek, ugyanis egy egyéni szám mellett három váltóban is bejutottak a döntőbe. 

A kecskemétiek között a legjobb egyéni teljesítményt Gróf Csaba érte el, aki felkészítő edzői, Nagy Zoltán és Bács Ferenc nagy örömére a negyedik helyen ért be 50 méter gyorson. A váltószámokban 6. helyet szerzett a 4x200 méteres gyorsváltóban a Gróf Csaba, Kubicsek Kornél, Puruczki László és Radics Milán kvartett, ennél is jobb helyen, az 5.-en végzett ugyanez az összetételű négyes a 4x100 méteres vegyes váltóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában