Labdarúgás

2022.06.27. 19:40

Visszatért a dusnoki felnőttcsapat kispadjára Sáfrán Ferenc

Új edzővel vág neki a megyei másodosztályú bajnokság Déli csoportjában szereplő Dusnok a 2022/23-as bajnokságnak, miután a kispadon Pákolicz Lászlót Sáfrán Ferenc váltja.

Vincze Miklós

Sáfrán Ferenc

Fotó: Bosnyák János/ Dusnok Községi Sportegyesület

Pákolicz László, aki a 2021/22-es, mögöttünk álló idényben a negyedik helyre vezette a Dusnok KSE csapatát a megyei másodosztályú labdarúgó bajnokság Déli csoportjában, a bajnokság zárása után nem sokkal közös megegyezéssel megvált a vezetőedzői pozíciótól. Néhány hétnyi alapos megfontolás után az elmúlt hétvégén megszületett a döntés Dusnokon: az őszi szezonban már Sáfrán Ferenc fogja irányítani a dusnoki felnőtt csapatot. 

Sáfrán Ferenc öt év után tér vissza a felnőtt keret kispadjára, amelyen korábban megannyi emlékezetes sikert ért el a csapattal. Három alkalommal, 2013-ban, 2014-ben és 2016-ban is a bajnoki címig vezette a rácokat, két alkalommal, 2012-ben és 2017-ben ezüstérmet szerzett az irányításával a társaság, 2015-ben pedig a képzeletbeli dobogó harmadik fokára vezérelte a gárdát. Sáfrán Ferenc a tavalyi évben a dusnoki U14-es csapatot vezette, a fiatalokkal ötvenszázalékos teljesítménnyel a negyedik helyen zárt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában