Labdarúgás

2022.06.01. 15:53

Négy gólkirály három ligában

A megyei labdarúgó-bajnokság első és másodosztályában lezárultak a küzdelmek, ezzel véget értek a gólvadászok csatái is.

Vincze Miklós

Fotó: Illusztráció

A megye egy és a megye kettő két csoportja az idén négy gólkirályt adott ki, az első osztályban ugyanis a keceli Sibalin Dániel és az akasztói Juhász Tamás egyaránt húsz-húsz találattal holtversenyben végzett az élen. Érdekesség, hogy Juhász Tamás az utolsó fordulóban hozta egyenlőre a viadalt, miután Kecskeméten be tudott találni a megyeszékhelyiek kapujába, Sibalinnak ugyanakkor nem volt már alkalma gyarapítani a találatai számát, miután a Kecel szabadnapos volt a zárófordulóban. 

A megye kettő Déli csoportjában egyértelműbb lett a befutó, a dusnoki Bolvári Zoltán huszonhét találattal, a második helyezettet nyolc góllal megelőzve lett az első. Északon az SC Hírös-Ép játékosa, Parázs Benedek az utolsó mérkőzésen szerzett találatával állt az élre. 

A góllövőlista élcsoportja. 

Megyei első osztály: 

1. Juhász Tamás (Akasztó), Sibalin Dániel (Kecel) 20, 3. Bozsik Máté (Kecskeméti LC) 17, 4. Oroszi Dániel (Kiskunfélegyháza) 15, 5. Crkvenjakov Dalibor (Bácsalmás) 13, 6. Fekete Tamás (Harta), Káli Tibor (Tiszakécske II.), Stojanovic Milos (Jánoshalma) 12, 9. Gréczi Gábor (Tiszakécske II.), Nagy Attila (Kiskőrösi LC) 11 góllal. 

Megye kettő, Déli csoport: 

1. Bolvári Zoltán (Dusnok), 27, 2. Horváth Zoltán (Mélykút) 19, 3. Nikutovic Sasa (Kunbaja) 18, 4. Lukac Damir (Borota) 17, 5. Aladics Dániel (Nemesnádudvar), Lógó Zsolt (Sükösd) 16, 7. Kerezsi Ferenc (Baja) 15, 8. Török Endre (Bácsborsód) 13, 9. Mindszenti János (Dusnok), Rónai Antal (Dusnok), Varga Stefano (Baja) 11 góllal. 

Megye kettő, Északi csoport: 

1. Parázs Benedek (SC Hírös-Ép) 20, 2. Kiss Szabolcs (Városföld), Sipos József (Csólyospálos) 19, 4. Tóth Márk (Solt) 17, 5. Szabovik György (Kiskunfélegyháza II.) 15, 6. Farkas Márk (Nyárlőrinc) 14, 7. Szikora Tamás (Kiskunmajsa) 13, 8. Fekete Dávid (Városföld), Malecz Gergő (Kerekegyháza) 12 góllal. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában