Futsal

2022.06.22. 09:56

Jó eredményekkel zárt a válogatott

A magyar férfiválogatott a szezont egy nemzetközi tornával zárta le Horvátországban.

Nyitray András

Illusztráció

Fotó: shutterstock.com

Porecben jó eredményeket ért el a válogatott, melynek tagja volt az SG Kecskemét Futsal játékosa, Biró Attila is, aki eredményes játékkal tette hozzá a maga részét a csapat ezüstérméhez. A magyar válogatott két győzelemmel és két döntetlennel a második helyen zárta a viadalt, a torna gólkirályi címén Tatai József (Veszprém) és Dróth Zoltán (Haladás) osztozott négy-négy találattal. Biró Attila a későbbi győztes lengyelek ellen tudott betalálni. A dobogóra még Bosznia-Hercegovina fért fel, majd Horvátország és Montenegró zárta a sort a végelszámolásnál. Érdekesség, hogy a válogatott ugyan 5–3-ra megverte a végső győztes Lengyelországot, de végül lecsúszott az első helyről. 

– Nagyon hasznos volt számunkra ez a négy mérkőzés, kiváló lehetőség volt, hogy a rövidke nyári szünet előtt még csiszoljuk a közös játékunkat, és hogy készüljünk a közelgő világbajnoki selejtezőkre – mondta Biró Attila, az SG Kecskemét Futsal válogatott játékosa, aki ebben a szezonban stabil helyet szerzett magának a nemzeti csapatban. 

– Intenzív napok állnak mögöttünk, sűrű volt a program, most kis pihenő következik számomra, aztán elkezdem az egyéni edzéseket, majd július közepén nekiállunk az alapozásnak a 2022/23-as bajnoki szezonra Kecskeméten – tette még hozzá az erdélyi játékos, aki már meghosszabbította szerződését a kecskeméti klubbal. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában