Labdarúgás

2022.05.23. 15:05

Kecel rendezi a megyei kupadöntőt

Hétfőn délután a Magyar Labdarúgó Szövetség Bács-Kiskun megyei igazgatóságában kisorsolták, hogy ki rendezheti a 2021/22-es megyei kupasorozat döntőjét. Fortuna Kecelnek kedvezett, így ott csap össze június 4-én a Kecel és a Lajosmizse a trófeáért.

Vincze Miklós

Losonczy László, a Bács-Kiskun megyei Igazgatóság igazgatója adja át az érmeket a tavalyi döntő után. Fotó: Pozsgai Ákos

Fotó:

Tavaly elevenítette fel az MLSZ Bács-Kiskun megyei igazgatósága a megyei kupadöntő hagyományát, tehát a tavalyi évtől már nem csak az országos táblára kerülésért küzdenek a megyei bajnokságban szereplő csapatok, hanem – ahogy évekkel korábban rendszeresen – a megyei kupatrófea is gazdára vár. Az idén a Kecel és a Lajosmizse jutott el rögös, de annál több sikerélményt hozó úton a megyei kupa döntőjébe, és – jól mutatja ez a kupa népszerűségét – mind a két egyesület jelentkezett is az esemény megrendezésének a jogáért. Ilyen esetben a megyei igazgatóság – immár hagyományosan – sorsolással dönt a két jelentkező között. Az idén a sorsolás a Kecelnek kedvezett, így ott fogják megrendezni a megyei kupa döntőjét, június 4-én, szombaton, 17 órai kezdettel. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában