Labdarúgás

2022.04.25. 22:05

Kiütötte a Szegedet, és továbbra is feljutó helyen áll a KTE

Ki-ki rangadót vívott hétfőn este a 33. forduló után a 62 ponttal a második helyen álló Kecskeméti TE–HUFBAU és az 59 ponttal a negyedik Szeged-Csanád Grosics Akadémia a Merkantil Bank Liga 34. fordulójának a zárómérkőzésén A találkozón a kecskeméti csapat kiütéses győzelmet aratott.

Vincze Miklós

Magabiztosan nyert otthon a KTE. Fotó: Bús Csaba

A mérkőzést hétfőn este rendezték, tehát már tudható volt, hogy a DVTK a vasárnapi győzelmével megelőzte a Kecskeméti TE-t, volt tehát lelki teher bőven Szabó István gárdáján. A nagy izgalmakkal várt és nagy izgalmak közepette kezdődő mérkőzés aztán az első félidő derekán tizenegy perc alatt eldőlt. A 22. percben Hadaró szerezte meg a hazaiknak a vezetést, hat percre rá Lukács büntetőből kettőre növelte az előnyt. A 33. percben Tóth Barna fejesével 3–0-ra módosította az állást.

A második játékrészben, az 54. percben Tóth Barna szerezte meg saját maga második csapata negyedik gólját. A Szeged a 66. percben Gajdos kiállítása miatt meg is fogyatkozott, de akkorra már eldőlt a mérkőzés, ahogy az is, hogy a Kecskeméti TE-HUFBAU feljutó helyen várhatja a hétvégi fordulót, amikor Dorogra látogat.

KECSKEMÉTI TE–SZEGED-CSANÁD GA 4–0

Kecskemét, vezette.: Pintér Csaba (Horváth Róbert, Szécsényi István)

KTE: Varga B. – Tóth D. (Buna, 53.), Szabó A., Rjasko, Szalai G., Hadaró (Grünvald, 65.) – Nagy K. (Paudits, 80.), Vágó, Katona B. (Szuhodovszki, 65.) – Lukács D. (Lukács, 80.), Tóth B. Vezetőedző: Szabó István

Szeged: Molnár F. – Kővári, Ódor, Temesvári, Pejovics – Simon Á. (Haruna, 80.), Kovács M. – Dobronoky, Farkas A. (Geremán, a szünetben), Csoboth (Dobos, 69.) – Gajdos. Megbízott edző: Bekim Kapic, Andorka Péter

Gól: Hadaró (22.), Lukács (28. – 11-esből),Tóth B. (33., 54.)

Kiállítva: Gajdos (66.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában