Labdarúgás/Galériával

2022.04.28. 10:16

Büntetőpárbajban jutott a négy közé a Lajosmizse

Szerdán a megyei kupa harmadik fordulóját rendezték meg, amely ezúttal egy mérkőzésből, a Kiskunfélegyháza–Lajosmizse összecsapásból állt. Gól nélküli kilencven perc után a vendégek büntetőrúgásokkal jutottak a legjobb négy közé.

Vincze Miklós

Nem született gól 90 perc alatt Fotó: Gulyás Sándor

A megye kupában már csak öt csapat volt versenyben az előző kör után, és miután ez az öt csapat már felkerült a Magyar Kupa országos táblájára, a Kiskunfélegyháza–Lajosmizse mérkőzésen már „csak” a megyei kupa elődöntőjébe jutás volt a tét. A két keretből aki csak rendelkezésre állt szerda délután, mindenki becsülettel küzdött végig a kilencven perc alatt, gólt azonban egyik félnek sem sikerült szereznie. Így aztán jöhettek a büntetőrúgások, amelyet 8–7 arányban a vendégcsapat nyert meg, így Árva Zsolt gárdája várhatja a megyei kupa elődöntőjének a sorsolását a Kalocsa, a Kecel és a Kecskeméti LC társaságában.

Kiskunfélegyháza–Lajosmizsei VLC 0–0, büntetőkkel 7–8

Kiskunfélegyháza, vezette: Fehérvári Patrik (Bányai Dorottya, Bacsi Noel)

Kiskunfélegyháza: Oroszi T. – Ludasi, Horváth B., Kurgyis K. (Oroszi D. 57.)., Valkai (Urbán 46.), Keresztesi (Nemesvári 65.), Nagy V. (Ábel 65.), Kulcsár, Kanyó, Magony, Polgár (Bálint 57.) Játékos-edző: Némedi Norbert.

Lajosmisze: Házi – Sinka (Rigó 80.), Kiss L., Orlov, Palotai, Ulicska (Halasi 67.), Faragó, Rapi, Bán, Kovács J., Menich (Dóka 67.,). Játékos-edző: Árva Zsolt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában