Röplabda

2022.03.06. 20:05

Szettveszteség nélkül győzött a Kecskemét

A férfi röplabda Extraliga alapszakasz 14., utolsó fordulójában a Kecskeméti RC idegenben a Dunaújvárosi KSE otthonában lépett pályára vasárnap este.

Kovács Nóra

Fotó: Bús Csaba/ Archív kép

Az első szett elején fej-fej mellett haladt a két klub, a játékrész felénél viszont megragadta a vezetést a Kecskemét, 16-21-nél kérte ki második idejét Tomanóczy Tibor, a hazaiak mestere, de végül 18-25-re megnyerte az első etapot a Kecskemét. 

 

A második szett is szoros játékkal indult, de ezúttal sem kellett sokáig várni, hogy megragadja a vezetést a KRC, 13-18 után viszont még volt válasza a hazaiaknak. 17-19-nél Nagy József hívta magához csapatát. Bár a folytatásban feljött egy egységre az Újváros, 22-23 után már csak a vendégek értékesítették a lehetőségeket, 22-25–re hozta a játékrészt a Kecskemét.

A harmadik játékrészben 6-7-es állás után sorozatban szerzett négy pontot a KRC. A Dunaújvárosnak volt válasza, Pavliuk révén pedig 14-14-nél egyenlített az ellenfél. 18-19 után viszont bebiztosította a győzelmet Nagy József csapata, 21-25-re nyerte a harmadik szettet is a KRC. A rájátszásban az ötödik helyért küzd a Kecskemét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában