Futsal

2022.03.17. 18:50

Szép győzelemmel lett bronzérmes az NNC Frogs

A regionális futsal bajnokságban utolsó meccsét játszotta le szerda este az NNC Frogs Lajosmizse, és azt már előzetesen tudni lehetett, hogyha megverik a Csabai AK-t, akkor bronzérmesek lesznek. A „Békák” semmit sem bíztak a véletlenre, így történetük első bajnoki szereplését azonnal éremmel fejezték be.

Nyitray András

Fotó: NNC Frogs Futsal Club

A még a 4. fordulóból elhalasztott bajnokin alig negyedóra alatt ötgólos előnybe került a Frogs, és ezt a szünetig meg is őrizték (6-1). Fordulás után némileg feljavult a vendégek játéka is, így szorosabb lett a találkozó, de a Lajosmizse így is 9-3-ra nyerni tudott, ami bronzérmet ért. 

 

Bár vannak még pótlásra váró mérkőzések, a dobogósok sorrendje eldőlt: a bajnoki címet a Tiszaföldvár szerezte meg, mögöttük a Deszk futott be még a Lajosmizse elé. A másik Bács megyei együttes, a kecskeméti Dirner-Siland FC negyedik helye is garantált. 

 

NNC Frogs Lajosmizse–Csabai AK 9–3 (6–1)
Lajosmizse. Vezette: Kiss Sándor (Geleta Mihály, Váczi Levente) 
Frogs: Sajó A. – Treiber Sz., Kovács J., Dobosi, Treiber G. Csere: Peltzer, Szarka, Fekete T., Faragó, Sajó L., Márki, Kis D., 
Csabai AK: Takács M. – Lakatos M., Szász, Hankó, Lakatos A. Csere: Hromek, Borzsányi, Horváth K. 
Gólszerzők: Dobosi (2.), Kovács J. (5., 15.), Márki (7., 39.), Faragó (8.), Fekete T. (13.), Kis D. (22.); Szarka (36.) ill. Szász (14., 34.), Lakatos A. (22.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában