Kézilabda

2022.03.11. 07:00

A Veszprémet fogadhatja szombaton a Kecskemét

A sportág ünnepére kerülhet sor szombaton a Messzi István Sportcsarnokban, hiszen a férfimezőny két kiemelkedő sztárcsapata közül elsőként a Telekom Veszp­rém látogat el Kecskemétre az NB I. 18. fordulójában. A mérkőzést igen nagy érdeklődés övezi, így elővételben is árulják már a jegyeket a kecskemétiek.

Nyitray András

Fotó: Bús Csaba/archív-felvétel

A szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzés esélyei kapcsán nem érdemes komolyabb boncolgatásba belemenni, hiszen a sereghajtó újonc fogadja majd a bajnoki címre hajtó, Bajnokok Ligája-résztvevő gigászt. Veszprémben 42–24-re tudott nyerni a válogatott világsztárokkal teletűzdelt rivális, és az nem kérdés, hogy most is toronymagas esélyesei a meccsnek a vendégek. 

 

Az is borítékolható viszont, hogy megtelnek a Messzi István Sportcsarnok lelátói, hiszen a Veszprém nagyon régen járt utoljára Kecskeméten, így igazán ünnepi lehet majd a körítés, ami örök emlékké válhat a hazai játékosok számára. A nagy érdeklődés miatt elővételben is árulta a jegyeket a KTE-Piroska Szörp – pénteken 17 és 19 óra között ezt még meg is teszik a csarnokban –, míg a meccs napján 16 órakor nyit a pénztár. A mérkőzés már védettségi igazolvány nélkül is megtekinthető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában