Röplabda

2022.02.04. 18:33

Elkészítették az alsóházi csoportok új beosztását

Január 30-án véget ért az alapszakasz a női NB II–U21-es bajnokságban, így kialakult, mely csapatok folytathatják tavasszal az alsó- és felsőházban. A HÉP-Röpke SE számára nem úgy sikerült a szezon első fele, ahogy azt nyáron eltervezték a klubnál, így az alsóházban folytathatja szereplését az együttes.

Nyitray András

Jöhet a folytatás Fotó: Bús Csaba

Fotó: BUS CSABA

Az F-csoportban szereplő Kecskemét végül az ötödik helyen zárta le az alapszakaszt, így a tavalyi évvel ellentétben lemaradtak idén a legjobbak küzdelméről. Nem volt könnyű helyzetben az együttes, hiszen sérülések és betegségek miatt sokszor nagyon vékony kerettel tudott kiállni egy-egy komoly rangadón Kása Róbert csapata, ami magával hozta a vereségeket is. Az ötödik hely ezzel együtt csalódás, az alsóházban nem is lehet más célja a csapatnak, mint mindenkit legyőzni és az élen zárni. 

Az alsóházat két csoportra, keleti és nyugati blokkra osztotta fel az MRSZ, a kecskeméti együttes a keleti csoportban szerepelhet tavasszal. A mezőny teljesen új lesz a HÉP-Röpke SE számára, hiszen az alapszakaszban Kunhegyessel szerepeltek egy csoportban, mellettük azonban négy új riválissal is meg kell majd ismerkedni. A keleti csoportot az Egri Városi Sportegyesület, a Kistext, a K-T KKSE Kunhegyes, a salgótarjáni SBTC és a biatorbágyi Viadukt SE alkotja a Röpke mellett. 

A csoportbeosztás ugyan megvan, de a pontos menetrend még nem alakult ki, az viszont biztos, hogy további tíz mérkőzés vár még a szezonban a kecskeméti hölgyekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában