Röplabda

2022.01.30. 07:00

Újabb hazai derbi előtt áll a Kecskemét együttese

Vasárnap 17 óra 30 perces kezdéssel újabb hazai rangadó vár a Kecskeméti RC csapatára a Messzi István Sportcsarnokban. Nagy József együttese a Vegyész RC Kazincbarcikát fogadja egy ki-ki rangadón.

Nyitray András

Fotó: Bús Csaba/archív felvétel

Ennél szorosabban nem nagyon alakulhatna a férfi-Extraliga alapszakasza, hiszen hat csapat küzd hasonló esélyekkel a legjobb négybe kerülésért. A Kecskemét és a Kazincbarcika jelenleg éppen egymás sarkát tapossa a tabellán, hiszen a hazaiak a negyedik, míg a vendégek a harmadik pozíciót foglalják el. Jelenleg pontegyenlőséggel állnak a csapatok ezeken a helyeken, csupán eggyel több megnyert szettel van orrhosszal előrébb a Kazincbarcika. Ez a kiegyenlített csata jellemezte a feleket tavaly is, amikor az első találkozás alkalmával öt szettben, 3–2-re tudta csak legyőzni a VRCK a kecskemétieket. 

A januári folytatás mindkét csapatnak jól alakult eddig a bajnokságban, hiszen a Kecskeméti RC 3–1-re nyert a Kistext vendégeként, míg a Kazincbarcika nagy rangadót húzott be otthon 3–2-re a FINO Kaposvár ellen. Aki vasárnap nyerni tud Kecskeméten, az hatalmas lépést tehet a legjobb négy közé kerülésért az alapszakaszban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában