Röplabda

2022.01.17. 07:00

Új támogató a Kecskemét szponzori körében

Ezúttal a pályán kívül sikerült komoly erősítést véghez vinnie a Kecskeméti RC férficsapatának, ugyanis egy régi-új szereplővel, Kádár Lászlóval bővült az együttes támogatói köre.

Nyitray András

Kezdés a kupában

Forrás: Bús Csaba

Kádár László amellett, hogy hatalmas drukkere volt mindig is a kecskeméti röplabdának, már tulajdonosként is letette a múltban névjegyét. 

A Kádár Környezetvédelmi Kft. hosszú éveken át volt már a múltban támogatója a KRC-nek, Kádár László ráadásul tulajdonosként és társtulajdonosként is komolyan támogatta a csapat sikereit. 2014-ben magyar bajnoki címet és Magyar Kupát, majd 2019-ben ismét kupát tudott nyerni szerepvállalása mellett a Kecskeméti RC. A korábbi tulajdonos a 2021/2022-es szezonban az egyik fő támogatóként csatlakozik ismét a komoly terveket szövögető kecskemétiekhez, akik még a kupában és a bajnokságban is állnak. 

A Kecskeméti RC ma vívja első meccsét a szezonban, ami rögtön hatalmas téttel bír. Nagy József együttese a Pénzügyőr SE-t fogadja 18 órás kezdéssel a Messzi István Sportcsarnokban a Magyar Kupa elődöntőjének első felvonásán. A kecskemétiek trénere korábban elmondta, tisztában vannak azzal, hogy a mezőny egyik legerősebb csapatával találkoznak, de mindenképpen szeretnének előnnyel utazni a visszavágóra, melyre majd február 11-én kerül sor a fővárosban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában