Kézilabda

2022.01.25. 20:00

Továbbra is hibátlan a Liga Kupában a KTE-Piroska Szörp

Kedden este az ötödik Liga Kupa mérkőzését is megnyerte a Pick Szeged U23-as csapata ellen a KTE-Piroska Szörp, így a hírös városiak száz százalékos teljesítménnyel állnak az élen a D csoportban.

Vincze Miklós

Fotó: Bús Csaba/archív-felvétel

Szombaton idegenben győzte le a negyedik Liga Kupa-mérkőzésén a KTE-Piroska Szörp a Pick Szeged U23-as csapatát, 37–34 arányban, kedden este fordított szereposztásban is sikerült megismételni a bravúrt, a kecskemétiek ugyanis 21–17-es első félidei eredmény után 36–32 arányban újra legyőzték a Csanád-Csongrád megyeieket. A hírös városiaknál parádézott Szrnka Levente, aki tizennégy alkalommal talált be a vendégek kapujába.

Bencze József csapata a következő Liga Kupa mérkőzését csütörtökön játssza, akkor az Optimum Solad Békési FKC vendégei lesznek, 18 órai kezdettel. A Liga Kupában öt kör után tíz ponttal a KTE-Piroska Szörp vezeti a D csoport tabelláját, második a Dabas KC VSE hat, harmadik a Békés három, és negyedik a szegedi fiatalok gárdája egy ponttal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában