Labdarúgás

2022.01.20. 20:50

Tapasztalt játékossal erősített a Tiszakécske

Rutinos labdarúgóval erősödött a labdarúgó NB II. tavaszi idényében a bentmaradásért küzdő Tiszakécskei LC, miután a harmincegy éves középpályás, Balázs Benjámin az MTK Budapest csapatától Tiszakécskére teszi át a székhelyét.

Vincze Miklós

Balázs Benjámin Fotó: Török Attila

Balázs Benjámin Kaposváron mutatkozott be saját nevelésű labdarúgóként a magyar első osztályban, az öt kaposvári év után pedig külföldön légióskodott, előbb a portugál Vitória Guimaraes, majd a cseh Teplice csapatában. Ezután hazatért, és az Újpest csapatát erősítette egészen 2020-ig, akkor került az MTK-hoz. A játékos eredetileg középpályás, az Újpestben és az MTK-ban viszont szélsőhátvéd poszton szerepelt, jobb és bal oldalon egyaránt. 

A labdarúgó az őszi idényben igazi alapembere volt az MTK-nak. Érdekesség, hogy a pályafutása során NB II.-ben még soha nem szerepelt. A most elkövetkező fél évben tehát első ízben játszik majd a magyar másodosztályban, és a tiszakécskei szurkolók abban bíznak, hogy akár a következő idényben is ott szerepelhet, kécskei labdarúgóként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában