Cselgáncs

2022.01.27. 06:50

Négy dobogós hely jött össze Cegléden a kecskemétieknek

Országos versenyen vettek részt a Kecskeméti Judo Club és a Kecskeméti Sportiskola versenyzői a napokban, ahonnan ezüst- és bronzérmekkel tértek haza.

Nyitray András

A Kecskeméti Judo Club csapata a ceglédi versenyen Fotó: KJC

Felnőtt és junior országos rangsorversenyen vettek részt Cegléden, az Ungvári Miklós Ceglédi Judo Központban a Kecskeméti Judo Club és a Kecskeméti Sportiskola versenyzői a hétvégén. Nagysolymosi Tibor tanítványai összesen négy alkalommal állhattak fel a dobogóra, két-két ezüst- és bronzérmet begyűjtve. 

A hölgyeket Godó Zsófia és Sándor Luca képviselte kecskeméti színekben. Előbbi a 70 kilogrammosok mezőnyében végig magabiztosan versenyzett, végül a második helyen végzett. Sándor Luca az 57 kilogrammosok versenyszámában állt szőnyegre, ahol hasonlóan jól szerepelt, és nem is maradt le a dobogóról, végül harmadik lett. 

A férfimezőnyben Zsadányi Zsolt a 90 kilogrammosok versenyében az ötödik helyen fejezte be a küzdelmeket. Cigány Zsombor a 100 kilogramm felettiek, igen kemény viadalán remekelt, közel járt a győzelemhez is, végül bronzérmes lett nagy csatában. Borsos Kristóf egy súlycsoporttal alatta, a 100 kilogrammosok számában állt rajthoz, a verseny végén a dobogó második fokára állhatott fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában