Labdarúgás

2022.01.23. 12:36

Legyőzte Bács-Kiskunt Jász-Nagykun-Szolnok megye válogatottja

A szombati játéknapon elért két döntetlen után vasárnap reggel Jász-Nagykun-Szolnok megye válogatottjával játszott a Bács-Kiskun megyei legénység. A mérkőzést 2–1 arányban elveszítette, így reményét is a tornagyőzelemre.

baon.hu

Vanó Sándor. Fotó: Szentirmay Tamás/archív-felvétel

A vasárnap reggel 9 órakor kezdődő mérkőzésen mindenképpen győznie kellett volna Vanó Sándor csapatának ahhoz, hogy reménye legyen a tornagyőzelemre, ezáltal az országos döntőbe jutásra. Az ellenfél Jász-Nagykun-Szolnok megye csapata volt. Bár a mérkőzésen a lajosmizsei Kiss László találatával a 11. percben megszerezte Bács-Kiskun a vezetést, Tóth Gergő még az első félidőben egyenlített, Kriska Norbert 43. percben szerzett góljával pedig a vezetést is átvette Jász-Nagykun-Szolnok. Újabb gól már nem esett, és mivel a rá következő mérkőzésen Pest megye legyőzte Békés megyét, a délutáni, Békés megye elleni találkozón már csak az a tét Bács-Kiskun számára, hogy ne győzelem nélkül búcsúzzon.

Vanó Sándor: – Viszonylag hamar megszereztük a vezetést, és aztán egy ajtó-ablak helyzet értékesítésével le is zárhattuk volna ezt a meccset, az a ziccer azonban kimaradt. Feljött az ellenfél, szerzett egy erősen lesgyanús gólt, és bár nagyon döntetlenszagú volt ez a mérkőzés, a találkozó utolsó negyedében egy védhetetlen góllal megszerezték a vezetést, és azzal a győzelmet is. Szabó Szilárdról a bemelegítésnél derült ki, hogy egy szombaton bekapott rúgás miatt nem tudja vállalni a játékot, ő nagyon hiányzott, de nem csak ő személy szerint, hanem az igazi akarás hiánya is látszott a társaságon. Ezen a mérkőzésen többen kaptak olyanok lehetőséget, akik az első két mérkőzésen kevesebbet, de sajnos nem tudtak élni vele. 

Bács-Kiskun megye–Jász-Nagykun-Szolnok megye 1–2 (1–1)

Gyula, vezette: Mákos Márk (Kovács Antal, Hajdú Dávid)

Bács-Kiskun: Eifert (Oroszi 18.) – István (Tóth L. 43.), Pintyi, Torma (Matos 31.), Knap, rideg, Fekete T. (Bashiri-Shahroodi 31.), Varga M., Dobosi, Valkai, Kiss L. (Halasi 43.).

Jász-Nagykun-Szolnok: Kovács T. – Varga D., Szabó V., Sipos (Kóródi 31.), Balla, Sindel, Szentannai, Tóth G., Kovács R. (Ballók 31.), Nagy N. (Gazdag 48.), Kriska (Vadas 58.).

Gól: Kiss L. a 11., illetve Tóth G. a 23., Kriska a 48. percben.

Sárga lap: Halasi 54., illetve Sipos 29., Szentannai 42.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában