Íjászat

2021.12.08. 08:26

Zoboki Csenge kétszer is a dobogóra állhatott

A járványhelyzet miatt nem tudnak annyit versenyezni a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sportegyesület tagjai, de mindig kihozzák magukból a maximumot, és jól teljesítenek a versenyeken.

Sebestyén Hajnalka

Zoboki Csenge (balra) a barátnőjével

Kis Mónika tag elmondta, az elmúlt időszakban két versenyen is eredményesen szerepeltek mind a gyerekek, mind a felnőttek kategóriájában.

A III. Dorozsmai Szélmalom Kupa történelmi örömíjász teremversenyén a Koppányokat Boldog Bence, Zoboki Csenge és Bicskeiné Csányi Mária képviselte. Egy 21 célból álló, 3/D, 2/D, lőlapok és ügyességi célokból összeállított pálya várta a versenyzőket. Jó hangulatú, igazi örömíjászatot rendeztek a dorozsmaiak. A fiatalok között Zoboki Csenge vadászreflexíjjal kadett lány kategóriában második helyezett lett. Bicskeiné Csányi Mária pedig modern pusztai íjjal elsőként végzett a senior hölgyek között. Rajtuk kívül még Boldog Bence versenyzett.

Békéscsabán, a XXII. Kerecsen Kupa nemzetközi teremíjász versenyen a Koppányoktól nyolcan vettek részt. A 25 célt 3/D, 2/D, lőlapok és ügyességi célok alkották. Zoboki Csenge ismét jól szerepelt: az 1. helyezést érte el az ifjúsági lányok vadászíjjal lövők között. A felnőttek is szépen teljesítettek: Tamáskovics Gyula a 4. lett a senior vadászíj, Balanyi Sándor a 9. a felnőtt vadászíj kategóriában. Bicskeiné Csányi Mária ismét első helyen végzett a senior modern pusztai íjjal lövők között. Kövecses Zsuzsanna a 10. helyezést érte el a senior modern pusztai íj, míg Keserű Szilvia a 22. helyezést a felnőtt modern pusztai íj kategóriában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában